Ο Ντοναρούμα γιόρτασε με απόκρουση... τίτλου για την Γιουβέντους

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έκανε απίστευτη απόκρουση στο 92ο λεπτό του Μίλαν-Νάπολι και έδωσε ώθηση στην... Γιουβέντους για το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα (VIDEO).

Ο Ντοναρούμα γιόρτασε με απόκρουση... τίτλου για την Γιουβέντους

Μίλαν και Νάπολι αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Σαν Σίρο" το απόγευμα της Κυριακής για την 32η αγωνιστική της Serie A και το αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά βόλεψε την... Γιουβέντους.

Και αυτό γιατί οι "παρτενοπέι" έχασαν δύο ακόμα σημαντικούς βαθμούς στην κούρσα του τίτλου και αν η ομάδα του Αλέγκρι επικρατήσει στο εντός έδρας ματς με την Σαμπντόρια τότε θα πάρει προβάδισμα έξι πόντων και θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για τον 7ο σερί τίτλο πρωταθλήτριας.

Όσο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο 0-0 του Μιλάνου αυτός ήταν ο Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος συνδύασε τις 100 συμμετοχές του στην Serie A (νεότερος παίκτης που φτάνει σε αυτό τον αριθμό) με μία τρομερή επέμβαση.

Στο 92ο λεπτό η Νάπολι είχε τη χρυσή ευκαιρία να αποδράσει με τη νίκη όταν ο Αρκάντιους Μίλικ είχε μοναδικό τετ α τετ με τον Ντοναρούμα, με τον Ιταλό πορτιέρε να "κατεβάζει τα ρολά" αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Πολωνού στράικερ!

Απόκρουση που πανηγυρίστηκε έξαλλα στις εξέδρες από τον νυν "ροσονέρο" και πρώην "μπιανκονέρο" Λεονάρντο Μπονούτσι...

Η ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ:

ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ 0-0 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK