Ο Ντοναρούμα "τρώει" τον δεύτερο γκολκίπερ της Μίλαν!

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα αποκτήθηκε ως τρίτος κίπερ για την Μίλαν όμως μία δήλωση στελέχους των "ροσονέρι" στην παρουσίασή του φαίνεται πως τον... αναβαθμίζει!

Ο Ντοναρούμα "τρώει" τον δεύτερο γκολκίπερ της Μίλαν!

Τα τελευταία 24ωρα κυριαρχεί στην επικαιρότητα της Μίλαν η οικογένεια Ντοναρούμα καθώς οι Τζανλουίτζι και Αντόνιο υπέγραψαν αμφότεροι τετραετή συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς τους και μάλιστα έδωσαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του συλλόγου για να μιλήσουν για αυτή τη σημαντική για αυτούς στιγμή.

Εκεί, πέρα πάντως από τις "καθιερωμένες" δηλώσεις που ακούγονται σε παρόμοιες περιστάσεις αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους κάθε παίκτη βγήκε και μία "είδηση" που έχει να κάνει με το ρόλο που ενδεχομένως να έχει ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Αντόνιο Ντοναρούμα.

Ο Ντοναρούμα "τρώει" τον δεύτερο γκολκίπερ της Μίλαν!

"Το ομολογώ. Τον έχω παρακολουθήσει λίγες φορές", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν Μάρκο Φασόνε για τον Ντοναρούμα, με την ατάκα της εκδήλωσης να έρχεται όμως από τον αθλητικό διευθυντή Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Και αυτό γιατί ενώ σε όλους υπήρχε η εντύπωση πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα θα είχε ρόλο τρίτου τερματοφύλακα (παρά το 1.000.000 ευρώ που θα παίρνει ετησίως) πίσω από τον αδερφό του Τζανλουίτζι και τον Μάρκο Στοράρι, εκείνος άφησε να εννοηθεί πως μπορεί κάλιστα να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή πίσω από τον βασικό τερματοφύλακα.

Ο Ντοναρούμα "τρώει" τον δεύτερο γκολκίπερ της Μίλαν!

"Από την πρώτη ημέρα δουλέψαμε για την ανανέωση του Τζίτζο Ντοναρούμα και από την αρχή είχα την ιδέα να φέρω εδώ τον Αντόνιο.

Τον ήθελα πάρα πολύ και σίγουρα είναι ωραίο να έχουμε δύο τερματοφύλακες που είναι και αδέρφια. Ο Αντόνιο μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης της Μίλαν και να παίζει όταν θα χρειάζεται να το κάνει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λέτε ο Αντόνιο Ντοναρούμα να επιβραβευτεί με "αναβάθμιση" όσον αφορά στο ρόλο του για το γεγονός ότι συνέβαλε σημαντικά στην παραμονή του αδερφού του, παίρνοντας τη θέση του 2ου κίπερ από τον 40χρονο Στοράρι;

Photo Credits: Επίσημη σελίδα της Μίλαν στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK