Ο πανηγυρισμός του Μπονούτσι έγινε... viral!

H απόκρουση της χρονιάς από τον Τζίτζο Ντοναρούμα έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στον Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον πανηγυρισμό του να γίνεται... συλλεκτικός (VIDEOS).

Ο πανηγυρισμός του Μπονούτσι έγινε... viral!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα όλου του κόσμου το απόγευμα της Κυριακής αφού έκανε απόκρουση από αυτές που μένουν για... μια ζωή στη μνήμη του φίλαθλου κόσμου.

Ήταν το 92ο λεπτό του αγώνα με την Νάπολι, με τον Μίλικ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα από τα δεξιά αλλά το εξ επαφής πλασέ του να βρίσκει σε εγρήγορση τον νεαρό πορτιέρε που απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ με το αριστερό του χέρι!

Η απόκρουση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό στο "Σαν Σίρο" και ένας εξ αυτών που έδειξε τον ενθουσιασμό του ήταν και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

Ο πανηγυρισμός του Μπονούτσι έγινε... viral!

Πώς το πανηγύρισε ο πρώην άσος της Γιουβέντους που έβλεπε όρθιος τα τελευταία λεπτά; Με σφιγμένες τις γροθιές, με το εντυπωσιακό video να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media και τους φανς της Γιουβέντους να βρίσκουν την ευκαιρία να ρίξουν τη... μπηχτή τους, υποστηρίζοντας πως χάρηκε και για την... πρώην ομάδα του που είναι πλέον πιο κοντά στον τίτλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK