Ο Ραϊόλα βάζει ξανά... φωτιά στην Μίλαν για Ντοναρούμα

Ο Μίνο Ραϊόλα τα θέλει... όλα για τον πελάτη του και αυτό αποδείχτηκε από το παράπονο που έκανε για την Μίλαν παρά το βασιλικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα!

Διαπραγματεύτηκε πολύ σκληρά με την Μίλαν για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και ενώ όλα έδειχναν στην αρχή πως, το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών δεν θα ξανακολλούσε, τελικά ο 18χρονος πορτιέρε έμεινε στο "San Siro" υπογράφοντας χρυσό πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.000.000 ευρώ.

Πέρα μάλιστα από τη συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι η ομάδα του Μιλάνου έκανε και το χατήρι του "Τζίτζο" αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για να ντύσει στα ροσονέρι και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Αντόνιο...

Αν νομίζετε πάντως πως όλα αυτά ήταν αρκετά για να "γλυκάνουν" τον Μίνο Ραϊόλα και να σταματήσει να έχει έξτρα απαιτήσεις, είστε γελασμένοι, με τον δαιμόνιο Ιταλό μάνατζερ να "ανακαλύπτει" έναν ακόμα λόγο που θα μπορούσε να είναι δυσαρεστημενος ο πελάτης του από τους διοικούντες τον σύλλογο.

"Είμαι χαρούμενος που έμεινε στην Μίλαν, σεβόμαστε την απόφασή του. Όμως μας είχαν υποσχεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δεν έχω κάτι με τον Μπονούτσι, όμως θέλουμε να μας εξηγήσουν τι συνέβη...", δήλωσε ο "παραπονιάρης" Ραϊόλα!

 

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno