Ο Σεβτσένκο "κράζει" τη διοίκηση της Μίλαν για τις μεταγραφές!

Την ώρα που οι οπαδοί της Μίλαν βρίσκονται στον "έβδομο ουρανό" από τα συνεχόμενα μεταγραφικά χτυπήματα της ομάδας τους, ο Αντρέι Σεβτσένκο βλέπει... αλλιώς τα πράγματα!

Η νέα διοίκηση της Μίλαν έχει ξοδέψει πάνω από 150.000.000 ευρώ και έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής διψήφιο αριθμό μεταγραφών, οι περισσότερες ηχηρών ονομάτων, όμως υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακόμα "πειστεί" από το πλάνο του συλλόγου.

Δεν είναι μάλιστα κάποιος "τυχαίος" ή "χθεσινός" αλλά ένας από τους μεγαλύτερος ξένους μπόμπερ στην ιστορία των "ροσονέρι", με τον Αντρέι Σεβτσένκο να θεωρεί πως δεν υπάρχει σωστός προγραμματισμός στους Μιλανέζους...

"Δεν ξέρω τι να περιμένω. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να έχεις αποτελέσματα: είτε να εκτελείς βάσει προγράμματος είτε να αυτοσχεδιάζεις.

Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν δράσεις που δείχνουν σύγχυση στην Μίλαν, δεν υπάρχει ένα σταθερο πλάνο", δήλωσε αρχικά ο Ουκρανός πρώην φορ της Μίλαν, και πρόσθεσε:

"Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είχε ένα συγκεκριμένο όραμα και μία συγκεκριμένη στρατηγική, όμως αυτή την περίοδο έπρεπε να κινηθούν πιο γρήγορα. Έπειτα ήρθαν τόσοι πολλοί νέοι παίκτες.

Παίρνουμε έναν παίκτη για μία θέση και έναν μήνα μετά έρχεται ένας άλλος στην ίδια ακριβώς θέση. Αυτές είναι αποφάσεις που έχουν παρθεί με αυτοσχεδιασμό.

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα αποδώσουν. Παρόλα αυτά εύχομαι τα καλύτερα στο σύλλογο, επειδή τον θεωρώ ως την ομάδα μου...".

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic