Οι οπαδοί τον περιμένουν πώς και πώς, αυτός κάνει "καυτές" διακοπές!

Την ώρα που οι φίλοι της Μίλαν αδημονούν για το "κόλπο γκρόσο" με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο άσος της Λάτσιο απολαμβάνει ακόμα διακοπές με τη σέξι σύντροφό του. Δειτε PHOTOS.

Λάτσιο και Μίλαν βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τη μεταγραφή του και αρκετά είναι τα ιταλικά ΜΜΕ που θεωρούν πως η ομάδα του Μιλάνου θα καταφέρει τελικά να ρίξει τις απαιτήσεις του Κλάουντιο Λοτίτο (γύρω στα 100.000.000 ευρώ) και να τον κάνει δικό της μέσα στις προσεχείς ημέρες...

Όλα αυτά πάντως τα σενάρια και οι φήμες δεν φαίνεται να αγγίζουν τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με τον 23χρονο Σέρβο μέσο να το αποδεικνύει με πράξεις: αποφάσισε να εκμεταλλευτεί 100% το ρεπό του για να κάνει ταξίδι αναψυχής στο νησί Παλμαρόλα έχοντας μαζί του και την εντυπωσιακή σύντρόφό του.

Day off

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

 

"Day off", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο άσος των "λατσιάλι", ανεβάζοντας ταυτόχρονα videos και φωτογραφίες από τις διακοπές του μέσω Instastory.

 

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως το ίδιο νησί επέλεξαν για να εκδράμουν την ίδια ακριβώς ημερα και τρεις παίκτες της... Μίλαν: ο αρχηγός Ρομανιόλι και οι Τσαλχάνογλου και Χοσέ Μάουρι. Λέτε η συνύπαρξη όλων αυτών να είναι και ένα σημάδι της μοίρας για τη μετακίνησή του εντός λίγων 24ωρων στους "ροσονέρι";