Οι παίκτες του Γκατούζο πήραν... δωράρα πριν από τα Χριστούγεννα!

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν τους παίκτες της Μίλαν στην... απομόνωση, ωστόσο η διοίκηση φρόντισε να τους "γλυκάνει" με ένα δώρο-έκπληξη πριν τις γιορτές!

Το βαρύ 3-0 από την Βερόνα που ήρθε να προστεθεί σε άλλα πολλά άσχημα αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν ανάγκασε τους διοικούντες την Μίλαν να καταφύγουν σε ακραία λύση και αυτή δεν ήταν άλλη από το να κλειστεί η ομάδα στο προπονητικό κέντρο από την περασμένη Τρίτη, ενόψει του επόμενου αγώνα της.

 

Το περίφημο "ritiro" έσπασε πάντως για λίγες ώρες καθώς η διοίκηση σκέφτηκε την άβολη θέση των παικτών και τους έκανε ένα όμορφο δώρο: τους άφησε να περάσουν για μερικές ώρες το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα: συζύγους, φίλες και παιδιά.

 

Ο λόγος που έγινε αυτή η χειρονομία καλής θέλησης ήταν για να έρθουν και πιο κοντά με τους παίκτες και ταυτόχρονα με την ελπίδα να δουν άμεση ανταπόκριση εντός γηπέδου, αφού ακολουθεί το ματς με την Αταλάντα για το πρωτάθλημα και με την Ίντερ για το Κύπελλο. Λέτε, το "τρικ" της διοίκησης να αποφέρει καρπούς;

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".