Ρεσιτάλ Γκατούζο για Πίρλο: "Πουτ@@@ς γιος... στα αποδυτήρια"

Ο Τζενάρο Γκατούζο ρωτήθηκε για τον άλλοτε συμπαίκτη του Αντρέα Πίρλο που όλα δείχνουν πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του και τους άφησε όλους άφωνους με τις... ατάκες του!

AC Milan midfielders Gennaro Gattuso, left, and Andrea Pirlo during a training session at the Milanello sports center in Carnago, northern Italy, Wednesday, May 16, 2007. AC Milan will play Liverpool in the final soccer match of the Champions League, in Athens next May 23. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan midfielders Gennaro Gattuso, left, and Andrea Pirlo during a training session at the Milanello sports center in Carnago, northern Italy, Wednesday, May 16, 2007. AC Milan will play Liverpool in the final soccer match of the Champions League, in Athens next May 23. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ένιωσε έναν κόμπο στο στομάχι στο άκουσμα πως ο Αντρέα Πίρλο έπαιξε το τελευταίο του ματς με την New York City και θα αποχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα από τη δράση και ένας από εκείνους που θέλησαν να μιλήσουν για αυτή την ποδοσφαιρική ιδιοφυία του ιταλικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ήταν και ο Τζενάρο Γκατούζο.

"Όταν έβλεπα αυτά που έκανε, σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να αλλάξω επάγγελμα", ήταν η πρώτη αφοπλιστική ατάκα του "Ρίνγκιο" μιλώντας στο ιταλικό μέσο "Radio 24", και συνέχισε:

"Ουδείς τον ξέρει καλύτερα από μένα, έχω παίξει μαζί του σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ιταλίας. Όταν ήμουν σε δύσκολη θέση του έδινα του πετούσα τη μπάλα, ήμουν σίγουρος όταν είχα εκείνον στο πλευρό μου.

Μιλούσαν μόνο για την κλάση του ως παίκτης αλλά ήταν ένα τέρας, κατάπινε τα χιλιόμετρα, είχε μία τρομερή αθλητική ικανότητα και για αυτό άντεξε μέχρι την ηλικία των 38 ετών. Ήταν ένας παίκτης που έτρεχε πάρα πολύ".

Ρεσιτάλ Γκατούζο για Πίρλο: "Πουτ@@@ς γιος... στα αποδυτήρια"

Φυσικά ο νυν τεχνικός της Primavera της Μίλαν δεν στάθηκε μόνο στην παρουσία του "Maestro" εντός γηπέδου αλλά τον "εκθείασε" και για την παρουσία του εκτός των τεσσάρων γραμμών:

"Ήταν πουτ@@@ς γιος... με σεβασμό στη μητέρα του, με πείραζε για μήνες στα αποδυτήρια, ήταν διασκεδαστικός. Του έχω δώσει περισσότερα χτυπήματα από όσα είχε δώσει ο Μπαντ Σπένσερ στον Τέρενς Χιλ".

Όσον αφορά στους προπονητές που σημάδεψαν (με θετικό τρόπο) την καριέρα του Πίρλο, ο Γκατούζο ανέφερε τους Κάρλο Αντσελότι ( "τον δοκίμασε μπροστά από τους αμυντικούς") και Αντόνιο Κόντε ( "μαζί του άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, ήταν τυχερός που στην πρώτη του σεζόν στην Γιουβέντους δεν είχε Ευρώπη"), ενώ για το μέλλον του, είπε:

"Μπορεί να κάνει αυτό που θέλει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, έχει μία ασυνήθιστη εξυπνάδα, αξιοπιστία και ένα τρομερό μυαλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK