Ρεσιτάλ Γκατούζο στην τηλεόραση: ζήτησε βαθμούς από Αλέγκρι!

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει αποδείξει πως διαθέτει χιούμορ σε υπερθετικό βαθμό και δεν δίστασε να το φανερώσει όταν βρέθηκε σε διπλανό τηλεοπτικό παράθυρο με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (VIDEO).

Ο ένας ήταν σούπερ χαρούμενος έχοντας δει την ομάδα του να θριαμβεύει με 7-0 της Σασουόλο και να σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A ενώ ο άλλος ήταν... σκασμένος καθώς η Μίλαν κρατούσε την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα στα χέρια της όμως έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε από ένα αυτογκόλ του... Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Παρόλα αυτά η συνέρευση των Τζενάρο Γκατούζο και Μάσιμο Αλέγκρι σε διπλανά "παράθυρα" στο πλαίσιο ιταλικής τηλεοπτικής εκπομπής ήταν άπολαυστική, μιας που ο "χαμένος της υπόθεσης" Γκατούζο δεν έχασε τη διάθεση του για χιούμορ έχοντας μάλιστα απέναντί του έναν πρώην τεχνικό της Μίλαν.

"Έχετε να δώσετε κάποια συμβουλή στον Ρίνο;", ήταν η ερώτηση που έγινε από το στούντιο στον προπονητή της Γιουβέντους, με τον Γκατούζο να παρεμβαίνε ωστόσο και να ζητάει από τον Αλέγκρι να του δώσει μερικούς βαθμούς (!) που χρειάζεται η Μίλαν για να βρεθεί πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γκατούζο έκλεψε την παράσταση για μία ακόμα φορά με το στιλ του...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".