Τα ... 120 χρόνια υπερηφάνειας της Μίλαν

Διπλή γιορτή για την Μίλαν, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να γίνεται 80 ετών και τον Αντρέι Σεβτσένκο 40. Τα ξεχωριστά μηνύματα των "ροσονέρι" για τους δύο άνδρες (videos).

Τα ... 120 χρόνια υπερηφάνειας της Μίλαν

"Πιστεύω ότι θα θυμούνται τον Μπερλουσκόνι από τώρα και για τα επόμενα 300 χρόνια για τα πράγματα που έκανε στο ποδόσφαιρο, στις εκδόσεις και στην τηλεόραση".

Τάδε έφη... Ματέο Ρέντσι, με αφορμή τα 80α γενέθλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (29/), με τον διοικητικό ηγέτη της Μίλαν για πάνω από 30 χρόνια (28 τίτλοι η συγκομιδή του σε αυτό το διάστημα) να λαμβάνει την Πέμπτη και δύο ξεχωριστό δώρα από τους "ροσονέρι".

Τα ... 120 χρόνια υπερηφάνειας της Μίλαν

Πέρα από τις αμέτρητες αποθεωτικές αναφορές προς το πρόσωπό του, η Μίλαν έφτιαξε ένα video προς τιμήν του "καβαλιέρε", με τον Βιτσέντο Μοντέλα και πολλούς παίκτες της τωρινής Μίλαν να του δίνουν ευχές (Μοντολίβο, Μπάκα, Νιανγκ, Λουίζ Αντριάνο μερικοί από αυτούς, με τον αρχηγό Μοντολίβο να τον ευχαριστεί που έκανε τη Μίλαν "το σπουδαιότερο κλαμπ στον κόσμο"), ενώ σε ένα ακόμα του δίνουν ευχές οι Μαλντίνι, Σεβτσένκο, Τασότι και Κακά!

Φυσικά, η Μίλαν γιορτάζει διπλά την Πέμπτη καθώς πέρα από τον Μπερλουσκόνι, έχει την τιμήτική του και ο Αντρέι Σεβτσένκο, με τον Ουκρανό ο οποίος έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του μιλανέζικου συλλόγου (173 γκολ σε 9 σεζόν) να συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής.

Οι "ροσονέρι" έδωσαν τις ευχές τους στον "Σέβα" μέσω των social media ενώ στον επίσημο λογαριασμό της Μίλαν στο Twitter ανέβασαν video με το πρώτο του γκολ στην ομάδα: 29 Αυγούστου 1999 στο "Via del Mare" απέναντι στην Λέτσε.

Τα tweets της Μίλαν για Μπερλουσκόνι & Σεβτσένκο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK