Τα τρία μπαλάκια της γιαγιάς του Γκατούζο

Ένας δημοσιογράφος "δοκίμασε" τις αντοχές του Τζενάρο Γκατούζο, ρωτώντας τον τι θα γινόταν αν η Μίλαν τύγχανε καλύτερης διαιτησίας στο δεύτερο ματς του Europa με την Άρσεναλ. Ο Ιταλός τού έδωσε ΤΗΝ απάντηση (VIDEO).

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι από τους ανθρώπους που ό,τι σκέφτεται θα το πει ελεύθερα, χωρίς να υπολογίσει τις παράπλευρες απώλειες.

Θυμάστε άλλωστε τι... πάρτι γινόταν επί των ημερών του στον ΟΦΗ.

Ας δούμε όμως το νέο "έπος" του τεχνικού της Μίλαν ο οποίος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο τι θα γινόταν εάν η Μίλαν συναντούσε ισότιμη διαιτησία στο δεύτερο αγώνα του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ.

Στον Τζενάρο, όμως, δεν αρέσουν οι υποθετικές ερωτήσεις, αλλά ευτυχώς για μας δίνει ποιοτικές απαντήσεις: "Κι αν η γιαγιά μου είχε τρία μπαλάκια θα ήταν φλίπερ..."

Μετά την ατάκα, ο τεχνικός των "ροσονέρι" τα μάζεψε κι έφυγε, ωστόσο δεν παρέλειψε να χαιρετήσει δια χειραψίας τον δημοσιογράφο που του υπέβαλε το σχετικό ερώτημα.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.