Τα τρία μπαλάκια της γιαγιάς του Γκατούζο

Ένας δημοσιογράφος "δοκίμασε" τις αντοχές του Τζενάρο Γκατούζο, ρωτώντας τον τι θα γινόταν αν η Μίλαν τύγχανε καλύτερης διαιτησίας στο δεύτερο ματς του Europa με την Άρσεναλ. Ο Ιταλός τού έδωσε ΤΗΝ απάντηση (VIDEO).

AC Milan head coach Gennaro Gattuso looks on prior the Europa League round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Gattuso AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι από τους ανθρώπους που ό,τι σκέφτεται θα το πει ελεύθερα, χωρίς να υπολογίσει τις παράπλευρες απώλειες.

Θυμάστε άλλωστε τι... πάρτι γινόταν επί των ημερών του στον ΟΦΗ.

Ας δούμε όμως το νέο "έπος" του τεχνικού της Μίλαν ο οποίος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο τι θα γινόταν εάν η Μίλαν συναντούσε ισότιμη διαιτησία στο δεύτερο αγώνα του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ.

Στον Τζενάρο, όμως, δεν αρέσουν οι υποθετικές ερωτήσεις, αλλά ευτυχώς για μας δίνει ποιοτικές απαντήσεις: " Κι αν η γιαγιά μου είχε τρία μπαλάκια θα ήταν φλίπερ..."

Μετά την ατάκα, ο τεχνικός των "ροσονέρι" τα μάζεψε κι έφυγε, ωστόσο δεν παρέλειψε να χαιρετήσει δια χειραψίας τον δημοσιογράφο που του υπέβαλε το σχετικό ερώτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK