Θέλει να φύγει από τη Μίλαν ο Μπρόκι

Ο Κρίστιαν Μπρόκι συμφώνησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν. Τι γίνεται με τους Κινέζους επενδυτές.

Θέλει να φύγει από τη Μίλαν ο Μπρόκι
Μπρόκι-Μίλαν

Λύση στο θέμα του προπονητή φαίνεται να δίνει ο ίδιος ο Κριστιάν Μπρόκι, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μίλαν, για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο νεαρός τεχνικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να αντικαταστήσει τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στα μέσα Απριλίου, χωρίς να βελτιώσει την εικόνα των "ροσονέρι".

Παρ' όλα αυτά, ο "καβαλιέρε" εμφανίζεται υπέρμαχος της παραμονής του δις πρωταθλητή Ευρώπης με τους "ροσονέρι", ο οποίος παρουσιάζεται αρκετά υπάκουος στις εντολές του.

Ο 40χρονος προπονητής φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπρέσια, η οποία αγωνίζεται στη Serie B και όπου θα κάνει με πιο ομαλό τρόπο τη μετάβασή του στην προπονητική.

Μάλιστα, συμφώνησε ήδη με τους διοικούντες τον σύλλογο να μην υπογράψει νέα συμφωνία μετά από την εκπνοή της τρέχουσας στις 30 Ιουνίου, με τη γνώμη του Μπερλουσκόνι να είναι η μοναδική που απομένει.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Μίλαν, οι πρώτες επιλογές των "ροσονέρι" είναι ο Μάρκο Τζιαμπάολο της Έμπολι και ο Φρανκ ντε Μπουρ που παραιτήθηκε από τον Άγιαξ μετά από έξι χρόνια.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ

Την ίδια στιγμή, πλησιάζει η 7η Ιουλίου, η ημερομηνία κατά την οποία η Μίλαν αναμένεται να υπογράψει τη μεταβίβαση των 80% του πακέτου των μετοχών της σε κινεζικό κονσόρτιουμ.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα ή τα ονόματα που βρίσκονται από πίσω και θα καταβάλουν το ποσό των 400.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον έλεγχο του συλλόγου, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν οι διεργασίες κινούνται με γοργό ρυθμό.

Παρ' όλα αυτά, ο Μπερλουσκόνι δεν έχει πει ακόμα το τελικό "ναι", με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες να στέκονται εμπόδιο στη μεταβίβαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK