Το ποδοσφαιρικό δίδυμο που ονειρεύεται στο κρεβάτι του ο Γκατούζο!

Η Μίλαν ετοιμάζεται για μία σπουδαία βραδιά στο Europa League απέναντι στην Άρσεναλ και ο Τζενάρο Γκατούζο έστειλε μήνυμα νίκης, αποκαλύτποντας ταυτόχρονα ποιους ονειρεύεται όταν πηγαίνει για... ύπνο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during a Serie A soccer match between Roma and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Όλα δείχνουν πως η έξοδος στο Champions League περνάει για την Μίλαν από το φετινό Europa League (κλείνει θέση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε περίπτωση που πάρει το τρόπαιο στο δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό θεσμό) και στο στρατόπεδο των "ροσονέρι" περιμένουν πώς και πώς το πρώτο ραντεβού με την Άρσεναλ για φάση των "16".

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, με τον "Ρίνγκιο" να δηλώνει ανυπόμονος για τη μάχη με τους Λονδρέζους και ταυτόχρονα να μιλάει για τους δύο ανθρώπους των "κανονιέρηδων" που βλέπει μέχρι και στον ύπνο του...

"Η Άρσεναλ έχει προβλήματα αλλά στα χαρτιά είναι πιο δυνατή από μας. Θα πρέπει να τους κάνουμε να τρέξουν. Δεν θα πρέπει να τρομάξουμε από τους 70.000 φιλάθλους μας που θα έρθουν στο γήπεδο και θα πρέπει να δείξουμε τις μεγάλες ικανότητες που έχουμε ως ομάδα.

Να ζήσουμε το ματς με μεγάλη χαρά", δήλωσε μεταξύ άλλων για το ματς ο Γκατούζο, για να κάνει στη συνέχεια την... αποκάλυψη:

"Δεν μπορώ να συγκρίθώ με τον Βενγκέρ, εκεινος έχει κατακτήσει πάρα πολλά, είναι 21-22 χρόνια που δουλεύει στην ίδια ομάδα. Εγώ όταν πηγαίνω στο κρεβάτι ονειρεύομαι τον Εζίλ και τον Βενγκέρ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK