Τον είδε χαλαρό στην προπόνηση και τον έστειλε σπίτι του ο Γκατούζο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι μόλις λίγα χρόνια στους πάγκους όμως δείχνει πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και ο τελευταίος που το κατάλαβε ήταν μία από τις ηχηρές μεταγραφές της Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι...

Τον είδε χαλαρό στην προπόνηση και τον έστειλε σπίτι του ο Γκατούζο!

Ο Νίκολα Κάλινιτς μπήκε αλλαγή στον αγώνα ρεβάνς της Μίλαν με την Άρσεναλ για τους "16" του Europa League την περασμένη Πέμπτη και σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ προοριζόταν για βασικός στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Κιέβο, όμως όλα αυτά πριν την προπόνηση του Σαββάτου.

Τι συνέβη; Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, ο Τζενάρο Γκατούζο παρατήρησε χαλαρότητα από πλευράς του Κροάτη επιθετικού στην προπόνηση των "ροσονέρι" και δεν δίστασε ούτε στιγμή να τον τιμωρήσει, παίρνοντας την απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα.

Σε αυτό το ματς, ο "Ρίνγκιο" δεν υπολογίζει επίσης τους τραυματίες Ρομανιόλι και Καλάμπρια, ωστόσο ξαναβρίσκει μετά από έξι μήνες τον Κόντι, που επιστρέφει σε αποστολή της Μίλαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο αριστερό του γόνατο στην αρχή της σεζόν (χιαστούς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK