"Τρέλα" στην Μίλαν και... φάπες Ντοναρούμα σε Γκατούζο!

Η Μίλαν πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη στην Serie A με το 2-1 επί της Λάτσιο και ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός που πάνω στους πανηγυρισμούς έπεσαν και... "ψιλές" στον Γκατούζο (VIDEO)!

"Τρέλα" στην Μίλαν και... φάπες Ντοναρούμα σε Γκατούζο!

Μετά την Κροτόνε (1-0 εντός) και την Κάλιαρι (2-1 εκτός), η Μίλαν έριξε στο καναβάτσο και την Λάτσιο επικρατώντας 2-1 το βράδυ της Κυριακής για την 22η αγωνιστική της Serie A, με το αποτέλεσμα αυτό να μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ιστορικό αφού η τελευταία φορά που οι "ροσονέρι" πήραν τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ήταν τον περασμένο... Μάρτιο!

Αυτό πάντως που έκλεψε την παράσταση στο φινάλε ήταν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών των "διαβόλων" στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να συμμετέχει φυσικά σε αυτούς και να δέχεται και αρκετές "φιλικές" σφαλιάρες στο σβέρκο από τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα!

AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK