"Μπαμ" και μεγάλη επιστροφή για Σνάιντερ!

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Τουρκιά ο Γουέσλι Σνάιντερ φτιάχνει βαλίτσες σιγά σιγά για να επιστρέψει στο αγαπημένο του Καμπιονάτο! Όχι όμως με τη φανέλα της Ίντερ...

Galatasaray's Wesley Sneijder, of The Netherlands, celebrates his goal against Inter Milan during their pre-season friendly soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. Galatasaray won the match 1-0. (AP Photo)
Galatasaray's Wesley Sneijder, of The Netherlands, celebrates his goal against Inter Milan during their pre-season friendly soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. Galatasaray won the match 1-0. (AP Photo) AP

Οι οπαδοί της Σαμπντόρια μπορούν να ονειρεύονται ξανά. Πριν δύο χρόνια ο Μάσιμο Φερέρο είχε καταφέρει να προσγειώσει στο "Luigi Ferraris" ένα από τα πλέον πρωτοκλασάτα στελέχη της Ίντερ της σεζόν του τρεμπλ (2009-2010) και τώρα όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να ντύσει στα μπλουτσερκιάτι έναν ακόμα παίκτη εκείνης της "χρυσής" ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αυτός είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ, με τις πληροφορίες από την Ιταλία τις τελευταίες ώρες να αναφέρουν πως ο 33χρονος Ολλανδός άσος είπε το "ναι" στην πρόταση που του κατέθεσε η "Σαμπ" και μένει τώρα ο ιταλικός σύλλογος να τα βρει με την Γαλατάσαραϊ προκειμένου ο παίκτης να αποκτήσει την ελευθερία του.

Galatasaray's Wesley Sneijder, of the Netherlands, acknowledges the fans as he celebrates his goal against Inter Milan with his teammates during a pre-season friendly soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. Galatasaray won the match 1-0. (AP Photo)
Galatasaray's Wesley Sneijder, of the Netherlands, acknowledges the fans as he celebrates his goal against Inter Milan with his teammates during a pre-season friendly soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. Galatasaray won the match 1-0. (AP Photo) AP

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Σνάιντερ αποδέχτηκε προσφορά ύψους 2.000.000 συν μπόνους για μονοετές συμβόλαιο, κάνοντας... σκόντο σε σύγκριση με τα χρήματα που έπαιρνε στην Τουρκία (4 εκ.ευρώ το χρόνο του έδινε η Γαλατάσαραϊ) ενώ προτίμησε την ιταλική πρόταση παρότι η Μόντρεαλ Ίμπακτ του είχε τάξει 3,5 εκ.ευρώ το χρόνο για να μετακομίσει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ!

Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πάντως πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που ο Σνάιντερ επιθυμεί να αποχωρήσει μετά από 4 χρόνια παραμονής. Όπως άλλωστε παραδέχτηκε ο μάνατζέρ του: "Θέλει Σαμπντόρια, είναι η προτεραιότητά του..."

Photo Credits: AP Photo

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr."

News 24/7

24MEDIA NETWORK