Απέκτησε Βαλντιφιόρι η Νάπολι

Στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν έφτασε η Νάπολι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ιταλού μέσου, Μίρκο Βαλντιφιόρι.

Απέκτησε Βαλντιφιόρι η Νάπολι

Την απόκτηση του Ιταλού, Μίρκο Βαλντιφιόρι ανακοίνωσε επίσημα η Νάπολι. Ο 29χρονος μέσος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Έμπολι, υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα του "Σαν Πάολο" με τη μεταγραφή να φτάνει κοντά στα 5.500.000 ευρώ.

"Δεν βλέπω την ώρα να δείξω στο γήπεδο την αξία μου. Θα δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Είμαι ευτυχισμένος που θα ξαναβρώ τον Σάρι. Με γνωρίζει καλά και ξέρει τι μπορώ να δώσω στην ομάδα.

Μέχρι πριν από τρία χρόνια ο Ιγκουαΐν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ στη Serie B. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τη συγκίνηση που θα έχω παίζοντας δίπλα του. Δεν είναι όμως μόνο ο Πιπίτα, είναι πολλοί οι καλοί παίκτες σε αυτή τη Νάπολι.

Η μοίρα μου ήταν να έρθω στη Νάπολι και ευχαριστώ τους οπαδούς των ατζούρι για την αγάπη που μου έδειξαν. Είμαι ευτυχισμένος", δήλωσε ο Βαλντιφιόρι στο πλαίσιο της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK