Αυτό το καλωσόρισμα ΔΕΝ το περίμενε ο Αντσελότι!

Νάπολι και Γιουβέντους είναι παραδοσιακοί εχθροί όμως ο Αντσελότι άκουσε ήδη τα πρώτα καλά λόγια από Γιουβεντίνο λίγο μετά την επισημοποίηση του deal του με τους "παρτενοπέι"!

Αυτό το καλωσόρισμα ΔΕΝ το περίμενε ο Αντσελότι!

Το να μιλήσει για κάποιος για την έχθρα μεταξύ της Γιουβέντους και της Ναπολι δεν συνιστά δα και την ανακάλυψη της... Αμερικής, μιας που οι τιφόζι των δύο ομάδων έχουν πολύ άσχημες σχέσεις από την εποχή που ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε υπολογίσιμο μέγεθος την Νάπολι στη δεκαετία του '80.

Τώρα όμως, και ενώ τα προηγούμενα χρόνια η κόντρα των δύο κορυφώθηκε από τη στιγμή που διεκδικούν αμφότερες το σκουντέτο, έρχεται ένας προπονητής να φέρει... fair play και να ανοίξει το δρόμο για την εκτόνωση της έντασης.

Αυτός είναι ο Κάρλο Αντσελότι που ανακοινώθηκε την Τετάρτη ως ο νέος τεχνικός της Νάπολι για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον "Καρλέτο" να επιστρέφει ουσιαστικά στην Ιταλία μετά από εννέα χρόνια απουσίας (αυτό το διάστημα δούλεψε σε Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου) και να αποσπάει τα εγκώμια του... Αλέγκρι.

"Καλωσόρισες στην Ιταλία Αντσελότι! Ξαναβρίσκουμε έναν εξαιρετικό προπονητή στο ποδόσφαιρό μας", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, με την απάντηση να έρχεται άμεσα από τον "Καρλέτο": "Ευχαριστώ Μαξ, τιμή μου να συγκρίνομαι μαζί σου".

Λέτε αυτός ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός μεταξύ των δύο εγνωσμένης αξίας τεχνικών να μεταλαμπαδευτεί και στις εξέδρες όταν θα κοντράρονται ασπρόμαυροι και γαλάζιοι τη νέα σεζόν; Μακάρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK