Αυτοί είναι οι 5 παίκτες κολώνες του Αντσελότι και οι 3 "βόμβες" που ονειρεύεται!

Ο Κάρλο Αντσελότι όχι μόνο συμφώνησε να αναλάβει τη Νάπολι μέχρι το 2020 αλλά κάνει ήδη το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Για ποιους παίκτες θέτει βέτο παραμονής και ποια είναι τα μεταγραφικά μπαμ που έχει στο μυαλό του...

Bayern coach Carlo Ancelotti gives directions to his players during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Bayern coach Carlo Ancelotti gives directions to his players during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η ευκαιρία για το ιστορικό σκουντέτο χάθηκε μέσα σε μία εβδομάδα για την Νάπολι (με την ήττα από την Φιορεντίνα και την ισοπαλία με την Τορίνο), αυτό όμως που δεν σταματάει είναι η φιλοδοξία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να οδηγήσει τους "παρτενοπέι" στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1990.

Φρόντισε μάλιστα να το καταστήσει σαφές με την πρώτη μεταγραφή που είναι... προπονητή! Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν συνεχίζει (η Τσέλσι είναι μεταξύ των υποψηφίων ομάδων να τον αποκτήσουν) και το νέο αφεντικό στα αποδυτήρια της ομάδας θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι που έρχεται στον ιταλικό Νότο μετά από θητεία σε Γιουβέντους, Μίλαν, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η συμφωνία έχει "κλειδώσει" και ο Αντσελότι θα είναι ο τεχνικός των "παρτενοπέι" για τα επόμενα δύο χρόνια (υπάρχει και οψιόν για τρίτο χρόνο) με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.500.000 ευρώ, με τον "Καρλέτο" να ανακοινώνεται επίσημα την 1η Ιουνίου οπότε και δεν θα δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου.

Soccer coach Carlo Ancelotti and his wife Barrena McClay arrive to attend the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Soccer coach Carlo Ancelotti and his wife Barrena McClay arrive to attend the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πέρα πάντως από τη συμφωνία Ντε Λαουρέντις-Αντσελότι σε ραντεβού που είχαν στην Ρώμη, τα ιταλικά ΜΜΕ προχώρησαν ένα... βήμα παραπέρα, δίνοντας πληροφορίες για τα σχέδια του Αντσελότι για την Νάπολι της σεζόν 2018-19.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ο Αντσελότι έδωσε στον Ντε Λαουρέντις λίστα με τους πέντε παίκτες που δεν θέλει να φύγουν από την Νάπολι και αυτοί είναι οι Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ινσίνιε, Ζιελίνσκι και Μίλικ.

Σε αυτούς τους πέντε προστίθενται και οι Καγεχόν και Μέρτενς, με την υποσημείωση πως έχουν χαμηλές ρήτρες (20 και 28 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα) και είναι πιθανό να τους... αρπάξει άλλος σύλλογος που έχει να διαθέσει αυτά τα χρήματα.

Πέρα όμως από τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ, ο 58χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του και τρία σούπερ ονόματα για να ισχυροποιήσει την Νάπολι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα. Ο πρώτος είναι ο Αρτούρο Βιδάλ, που φέρεται ως ιδανικός σε περίπτωση που φύγει ο Χάμσικ, με το μοναδικό "αγκάθι" να είναι το τεράστιο κασέ του που αγγίζει τα 8.000.000 ευρώ.

FILE - In this Tuesday, Sept. 26, 2017 file photo, Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti gestures during a media conference at Parc des Prince stadium ahead of their Champions League soccer match against Paris Saint Germain in Paris. Arsenal is looking for a new manager for the first time this century after Arsene Wenger on Friday, April 20, 2018 announced his decision to leave his role at the end of this season. Whenever a vacancy arises at a top European club, Ancelottis name is mentioned - and for good reason. The 58-year-old Italian has won league titles in four different countries - Italy, England, France and Germany - and won the Champions League with AC Milan and Real Madrid. (AP Photo/Michel Euler, file)
FILE - In this Tuesday, Sept. 26, 2017 file photo, Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti gestures during a media conference at Parc des Prince stadium ahead of their Champions League soccer match against Paris Saint Germain in Paris. Arsenal is looking for a new manager for the first time this century after Arsene Wenger on Friday, April 20, 2018 announced his decision to leave his role at the end of this season. Whenever a vacancy arises at a top European club, Ancelottis name is mentioned - and for good reason. The 58-year-old Italian has won league titles in four different countries - Italy, England, France and Germany - and won the Champions League with AC Milan and Real Madrid. (AP Photo/Michel Euler, file) AP PHOTO/MICHEL EULER

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο να έχει εξαιρετική σχέση με τον Αντσελότι από την εποχή που ο Ιταλός ήταν στους "μερένγκες" και το "πρόβλημα" να είναι πως και αυτός είναι "αλμυρός", με το ετήσιο κασέ του στην Ρεάλ να είναι κάτι λιγότερο από 9.000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει πως ψηλά στη λίστα του Αντσελότι είναι και ο Μάριο Μπαλοτέλι, του οποίου λήγει άλλωστε το συμβόλαιο με την Νις αυτό το καλοκαίρι και ψάχνει ήδη το δρόμο προς της επιστροφής στα πάτρια εδάφη, μέσω πρότασης από καλή ομάδα της Serie A.

Update: H Νάπολι έκανε την έκπληξη αφού δεν περίμενε την 1η Ιουνίου, με τους "παρτενοπέι" να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με τον Κάρλο Αντσελότι που θα είναι τριετούς διάρκειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK