Η Νάπολι διεκδικεί τίτλο σε μισοάδειο γήπεδο και θυμήθηκαν τον Πανιώνιο!

Η εικόνα στις εξέδρες του "Σαν Πάολο" στο ματς κόντρα στην Τζένοα δεν θυμίζει σε τίποτα πως η Νάπολι διεκδικεί το σκουντέτο, με Ιταλό ρεπόρτερ να θυμάται ιστορικό ματς με τον.. Πανιώνιο!

Napoli's players leave the pitch at the end of a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. Feyenoord defeated Napoli 2-1. (AP Photo/Peter Dejong)
Napoli's players leave the pitch at the end of a Champions League Group F soccer match between Feyenoord and Napoli at the Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Dec. 6, 2017. Feyenoord defeated Napoli 2-1. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Μετά την απώλεια βαθμών που είχε το βράδυ του Σαββάτου η Γιουβέντους στην έδρα της ΣΠΑΛ (μετά από 12 συνεχόμενες νίκες της) η Νάπολι έχει τη χρυσή ευκαιρία κόντρα στην Τζένοα να πάρει το τρίποντο και να μειώσει στους δύο πόντους την απόστασή της από την κορυφή.

Το γεγονός όμως αυτό δεν κατάφερε να "πείσει" τους οπαδούς της να δώσουν δυναμικό "παρών" στο ματς με τους Γενοβέζους, με την εικόνα στις εξέδρες του "Σαν Πάολο" να μην παραπέμπει σε ματς με τόσο μεγάλη κρισιμότητα βαθμολογικά και τον Ιταλό ρεπόρτερ Μίρκο Καλέμε (και ανταπροκριτή της ισπανικής "As") να θυμάται παλαιότερο ματς των "παρτενοπέι" με τον... Πανιώνιο!

"Η Νάπολι παίζει το σκουντέτο και το Σαν Πάολο είναι μισοάδειο. Άσχημο θέαμα, για μένα αδικαιολόγητο. Τα προβλήματα με τις δομές και με τις συγκοινωνίες υπήρχαν και στο ματς με τον Πανιώνιο στο Intertoto. Και το στάδιο ήταν γεμάτο", ήταν το σχόλιό του, που συνοδεύτηκε από φωτογραφία από τις εξέδρες του γηπέδου στο ματς με την Τζένοα.

Σημειώνεται πως το Νάπολι-Πανιώνιος στο οποίο αναφέρεται ο εν λόγω δημοσιογράφος έλαβε χώρα στο "Σαν Πάολο" στις 26 Ιουλίου 2008, με την Νάπολι να νικάει 1-0 τον Πανιώνιο μπροστά σε 58.000 οπαδούς της, στο πρώτο της παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 14 χρόνια απουσίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK