Η Νάπολι το αποφάσισε: Καρνέζης ο εκλεκτός!

Η Νάπολι αναζητούσε εδώ και καιρό έναν αξιόπιστο γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Πέπε Ρέινα και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη.

Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano)
Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Ένα ακόμα σημαντικό σκαλοπάτι στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανέβει ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος μετά από μία τριετία στο δυναμικό της Ουντινέζε είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή σε ομάδα με υψηλότερους στόχους από τις "ζέβρες".

Η Νάπολι το αποφάσισε: Καρνέζης ο εκλεκτός!

Όχι μάλιστα οποιαδήποτε αλλά μία από τις πιο ιστορικές στη γειτονική χώρα, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν καταλήξει στον Έλληνα διεθνή κίπερ, ώστε να είναι αυτός που θα αποτελεί την αξιόπιστη λύση πίσω από τον Πέπε Ρέινα στη θέση κάτω από τα γκολπόστ των "παρτενοπέι".

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Καρνέζης είναι θετικός στο να μετακομίσει στο "San Paolo" έχοντας το ρόλο του αναπληρωματικού πορτιέρε πίσω από τον έμπειρο Ισπανό και το μόνο που απομένει είναι είναι να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες με την Ουντινέζε (προορίζει φέτος τον Σκουφέτ για βασικό) ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Photo Credits: AP Photo/Fernando Llano

News 24/7

24MEDIA NETWORK