Η Νάπολι το αποφάσισε: Καρνέζης ο εκλεκτός!

Η Νάπολι αναζητούσε εδώ και καιρό έναν αξιόπιστο γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Πέπε Ρέινα και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη.

Ένα ακόμα σημαντικό σκαλοπάτι στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανέβει ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος μετά από μία τριετία στο δυναμικό της Ουντινέζε είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή σε ομάδα με υψηλότερους στόχους από τις "ζέβρες".

 

Όχι μάλιστα οποιαδήποτε αλλά μία από τις πιο ιστορικές στη γειτονική χώρα, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν καταλήξει στον Έλληνα διεθνή κίπερ, ώστε να είναι αυτός που θα αποτελεί την αξιόπιστη λύση πίσω από τον Πέπε Ρέινα στη θέση κάτω από τα γκολπόστ των "παρτενοπέι".

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Καρνέζης είναι θετικός στο να μετακομίσει στο "San Paolo" έχοντας το ρόλο του αναπληρωματικού πορτιέρε πίσω από τον έμπειρο Ισπανό και το μόνο που απομένει είναι είναι να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες με την Ουντινέζε (προορίζει φέτος τον Σκουφέτ για βασικό) ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Photo Credits: AP Photo/Fernando Llano