Η προκλητική δήλωση για τον... τραυματία Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Γιουβέντους όμως στην Νάπολι δεν του έχουν συγχωρέσει την "προδοσία" και φρόντισαν να ανάψουν τα αίματα λίγο πριν τη νέα μάχη!

Σε λίγες ημέρες η πόλη της Νάπολης θα ζήσει μεγάλες στιγμές με την πρωτοπόρο Νάπολι να υποδέχεται στο "San Paolo" την Γιουβέντους και όπως είναι αναμενόμενο το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ξανά ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που άφησε τους "παρτενοπέι" το καλοκαίρι του 2016 για λογαριασμό της "βέκια σινιόρα".

Πέρυσι όχι μόνο άντεξε στις αποδοκιμασίες αλλά σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του, με τους Ναπολιτάνους να περιμένουν ωστόσο φέτος να πάρουν εκδίκηση. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να ταξιδέψει χωρίς τον "Πιπίτα" καθώς προέρχεται από εγχείριση στο χέρι, γεγονός που δεν αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας του ιταλικού Νότου.

Απόδειξη η δήλωση-πρόκληση του αντιπροέδρου Εντοάρντο Ντε Λαουρέντις που είχε ως εξής: "Εάν νιώθω ευγνώμων για την απουσία του Ιγκουαΐν; Όχι, θα ήταν καλύτερα να τον αντιμετωπίζαμε στο χορτάρι. Για να του βάλουμε τέσσερα γκολ".