"Καρφιά" Μαραντόνα για Σάρι, Μπλάτερ, Πλατινί

Ο θρύλος της Νάπολι, Ντιέγκο Μαραντόνα φιλοξενήθηκε στην ιταλική τηλεόραση και εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον πρόεδρο των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με αφορμή την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ από το μικροσκόπιο του δεν ξέφυγαν κι οι Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί.

"Καρφιά" Μαραντόνα για Σάρι, Μπλάτερ, Πλατινί

Η Νάπολι έχει κάνει ένα κάκιστο ξεκίνημα στη Serie A, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς, ούσα στην 14η της βαθμολογίας.

Γι' αυτό το λόγο, ζητήθηκε η άποψη του θρύλου της ομάδας, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος δεν... χαρίστηκε στον πρόεδρο των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος τόνισε πως η αιτία του κακού κρύβεται πίσω από την απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου να προσλάβει τον Μαουρίτσιο Σάρι στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ.

"Είμαι θυμωμένος, η Νάπολι δεν αξίζει να έχει κατρακυλήσει τόσο χαμηλά. Η Νάπολι πρέπει να έχει έναν τεχνικό που να ξέρει τι είναι η Νάπολι. Ο Σάρι; Εγώ θα είχα στον πάγκο τον Μπενίτεθ, έδινε περισσότερα στην ομάδα.

Έχω σεβασμό προς τον Σάρι, δεν έχω κάτι εναντίον του, όμως μου φαίνεται πως με αυτόν δεν μπορεί να ανοίξει ένας νικηφόρος κύκλος, ο φταίχτης δεν είναι αυτός αλλά εκείνος που τον τοποθέτησε εκεί.

Βλέπω πως δεν λείπει καθόλου η δουλειά από τον Ράφα, ο οποίος εργάζεται τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σάρι είναι πολύ άξιος αλλά δεν κάνει για τον πάγκο της Νάπολι. Επιλέγοντάς τον, ο Ντε Λαουρέντις του έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο γενεθλίων.

Χρειαζόταν ένας προπονητής με εμπειρία που να δίνει εγγυήσεις στους φιλάθλους για επιτυχία. Θα πρέπει να βελτιωθεί η Νάπολι γιατί έτσι δεν θα βρεθεί ούτε στη μέση της βαθμολογίας", τόνισε ο "Ντιεγκίτο" σε συνέντευξή του στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Piuenne", ενώ για τη μάχη του τίτλου επεσήμανε:

"Η Ρόμα μπορεί να κατακτήσει το σκουντέτο αλλά και η Ίντερ προσπαθεί να κάνει το απίστευτο και να επιστρέψει στη διεκδίκησή του".

Από το μικροσκόπιο του Μαραντόνα δεν ξέφυγαν κι οι πρόεδροι της FIFA και της UEFA, Μισέλ Πλατινί και Ζεπ Μπλάτερ.

"Ένας κύριος με το όνομα Μπλάτερ μου έκλεισε τις πόρτες όλου του κόσμου. Εγώ δεν είμαι κλέφτης, αυτος είναι... Δεν θα βάλω υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, θα υποστηρίξω τον πρίγκηπα Αλί Μπιν αλ-Χουσεΐν, με εκείνον έχω συμφωνήσει για τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο Πλατινί πήρε μέρος σε μία κωμωδία όταν απείλησε να βγάλει την UEFA έξω από τη FIFA. Όλοι ήξεραν πως ήθελε να θέσει υποψηφιότητα. Ο Πλατινί είχε πει επίσης ότι θα ψήφιζε τον πρίγκηπα Αλί και είπε ψέματα.

Εάν θέλουμε διαφάνεια στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον Πλατινί που ήταν κοντά στον Μπλάτερ και του έμαθε να κλέβει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK