Ο Κουλιμπαλί "κάρφωσε" τον Μπουφόν και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα!

Με κεφαλιά-κανονιά του Κουλιμπαλί η Νάπολι νίκησε 1-0 την Γιουβέντους στο ντέρμπι κορυφής και την πλησίασε στο έναν βαθμό! Πρόγραμμα-φωτιά για τους Τορινέζους στις 4 τελευταίες αγωνιστικές (VIDEOS)!

Ο Κουλιμπαλί "κάρφωσε" τον Μπουφόν και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα!

Πριν από πέντε ημέρες όλοι μιλούσαν για την επικείμενη στέψη της Γιουβέντους ως πρωταθλήτριας για έβδομη διαδοχική χρονιά, όμως τώρα η μάχη του σκουντέτο όχι μόνο έχει φουντώσει αλλά η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση παρά το γεγονός πως είναι μόνη στην κορυφή...

Τι ακριβώς συνέβη; Την περασμένη Τετάρτη η "βέκια σινιόρα" απώλεσε δύο βαθμούς στην έδρα της Κροτόνε (1-1) που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και το βράδυ της Κυριακής υπέστη ήττα-σοκ από την Νάπολι στο ντέρμπι κορυφής της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Ήταν οδυνηρή γιατί επιτεύχθηκε με γκολ στο 90' με ασύλληπτη κεφαλιά του Καλιντού Κουλιμπαλί που κεραυνοβόλησε τον Μπουφόν, γιατί ήταν η πρώτη της ήττα από τους "παρτενοπέι" στo "Juventus Stadium" (από το 2011 που αγωνίζεται σε αυτό), και γιατί επιτρέπει στους Ναπολιτάνους να κάνουν όνειρα τίτλου αν και είναι στο -1 από την κορυφή.

Όνειρα που βασίζονται στο καλύτερο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με τους Ναπολιτάνους να έχουν να παίξουν κατά σειρά με Φιορεντίνα (εκτός), Τορίνο (εντός), Σαμπντόρια (εκτός) και Κροτόνε (εντός), την ώρα που η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: Ίντερ (εκτός), Μπολόνια (εντός), Ρόμα (εκτός) και Βερόνα (εντός).

Σημειώνεται πως η ομάδα του ιταλικού Νότου πανηγύρισε νίκη για πρώτη φορά στην έδρα της Γιουβέντους μετά τον Οκτώβριο του 2009 ενώ συμπλήρωσε 30 σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα, με την τελευταία της να είναι τον Οκτώβριο του 2016 από την... Γιουβέντους.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ 0-1 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK