O "Mr. 14.000.000"... απειλεί τον Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης αναμένεται σύντομα ν' αποκτήσει μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση του γκολκίπερ στη Νάπολι. Ο Αντσελότι έχει ζητήσει κι άλλον κίπερ και η διοίκηση δεν θα του χαλάσει χατήρι, έχοντας μάλιστα και βασικό στόχο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλο κι εντονότερες γίνονται οι προσπάθειες της Νάπολι να πάρει έναν πρώτης γραμμής τερματοφύλακα προτού σημάνει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στη γειτονική μας χώρα (Παρασκευή, 17/8).

Οι Ναπολιτάνοι έχουν συγκεντρωθεί αποκλειστικά σ' έναν στόχο, ωστόσο δεν προχωράνε τη μεταγραφή, περιμένοντας να πέσει η τιμή.

Πρόκειται για τον Σιμόν Μινιολέ ο οποίος θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ, αφού στα μάτια του Κλοπ λογίζεται ως τρίτος στις επιλογές του για τα γκολπόστ των "Κόκκινων".

Παρότι, όμως, ο Βέλγος δεν είναι πρώτη επιλογή, οι Άγγλοι δεν το... σκοτώνουν αξιώνοντας από την Νάπολι 14.000.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή την πρωτιά στο ιταλικό κλαμπ έχει ο Ορέστης Καρνέζης, αλλά είναι παραπάνω από ξεκάθαρο πως ο Κάρλο Αντσελότι θέλουν κι άλλον βασικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK