Ο στόχος του Ολυμπιακού έγινε το πρώτο deal της Νάπολι για το 2018!

Ο Ζινεντίν Μασάς βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Φρανσουά Μοδέστο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, όμως η ομάδα που τον κάνει δικό της είναι η Νάπολι!

PSG's Blaise Matuidi, left, challenges for the ball with Marseille's Zinedine Machach during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Blaise Matuidi, left, challenges for the ball with Marseille's Zinedine Machach during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Στα μέσα Δεκεμβρίου ένα από τα ονόματα που έπαιξε έντοναγια αρκετές ημέρες στην ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα ήταν εκείνο του Ζινεντίν Μασάς, με το ρεπορτάζ από την Γαλλία να αναφέρει πως ο Γαλλοαλγερινός "κόφτης" ήταν ένας από τους παίκτες που είχε "σταμπάρει" για τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά Μοντέστο.

Το γεγονός πως είχε μείνει ελεύθερος μετά από διαμάχη του με την Τουλούζ είχε ανεβάσει ακόμα περισσότερο το θέμα στον "αφρό" από τη στιγμή που δεν υπήρχε ομάδα για να ζητήσει αποζημίωση για την πώλησή του, ωστόσο όλα δείχνουν πως η νέα ομάδα του 22χρονου άσου θα είναι άλλη.

Μάλιστα δεν πρόκειται για κάποια τυχαία αλλά για την ιστορική Νάπολι που ηγείται φέτος της κούρσας στην Serie A (πήρε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα), με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την Πέμπτη πως ο παίκτης θα αποτελέσει το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα για τους "παρτενοπέι".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Μασάς έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην ιατρική κλινική της Ρώμης "Villa Stuart" και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε (κράτησαν παραπάνω από 4 ώρες), με τον παίκτη να αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας να ανακοινωθεί από τους "παρτενοπέι".

Τη συμφωνία μαζί του την έκανε μάλιστα γνωστή μέσω δηλώσεών του ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο της Νάπολι να κάνει λόγο για έναν ενδιαφέρον παίκτη και να εύχεται να αποδείξει εντός γηπέδου πως είναι παίκτης που αξίζει για την Νάπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK