Οι οργανωμένοι οπαδοί έδωσαν χαρά σε παιδί με καρκίνο

Ο μικρός Αλέσιο δίνει εδώ και λίγο καιρό μάχη με αντίπαλο τον καρκίνο και οι οργανωμένοι τιφόζι της Νάπολι του έκαναν ένα από τα ομορφότερα δώρα στη ζωή του. Δείτε videos.

Κατά καιρούς ακούμε και διαβάζουμε διάφορα απαξιωτικά σχόλια για τους οργανωμένους οπαδούς όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ισοπέδωση δεν είναι καλό πράγμα και πως "δεν είναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια", κάτι που φρόντισαν να (μας) υπενθυμίσουν οι ultras της Νάπολι.

 

Μαθαίνοντας για τον μικρό οπαδό των "παρτενοπέι", Αλέσιο, που εδώ και καιρό έχει διαγνωστεί με καρκίνο, φρόντισαν να του κάνουν ένα πολύ όμορφο δώρο αφού στο τελευταίο ματς της Νάπολι απέναντι στην Έμπολι το βράδυ της Τετάρτης (2-0) τον περίμεναν στην Curva B που φιλοξενούνται και έκαναν το όνειρό του πραγματικότητα.

Τον υποδέχτηκαν ως ήρωα και τον έβαλαν οργανωτή στην εξέδρα για ένα βράδυ, προσφέροντάς του ένα απίστευτο συναίσθημα που δεν ανταλλάσεται με όλα τα πλούτη του κόσμου. Και όλα αυτά με τον πατέρα του Αλέσιο δίπλα του να καμαρώνει και να συγκινείται...

ΝΑΠΟΛΙ - ΕΜΠΟΛΙ 2-0

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.