Πως ένα γκολ στέλνει τον Κουλιμπαλί στη Τσέλσι, αλλά και στο... γυμναστήριο

Το γκολ του Κουλιμπαλί στο 90' κόντρα στη Γιουβέντους φαίνεται ότι χάρισε κάτι παραπάνω από μία νίκη στη Νάπολι, καθώς αυτό τον έστειλε τόσο στη Τσέλσι, όσο και σε ένα... γυμναστήριο της Ιταλίας την ίδια στιγμή (VIDEO).

From left, Napoli's Dries Mertens, Allan and Kalidou Koulibaly wait for the start of a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
From left, Napoli's Dries Mertens, Allan and Kalidou Koulibaly wait for the start of a Champions League playoff round, second leg soccer match between Nice and Napoli in Nice, France, Tuesday, Aug. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGE

Η Νάπολι πήρε το μεγάλο διπλό στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, χάρη σε κεφαλιά - γκολ του Καλιντού Κουλιμπαλί στο 90', φέρνοντας έτσι την ομάδα του μία ανάσα από τη κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, μόλις έναν βαθμό πίσω από τη "Μεγάλη Κυρία". Το τέρμα όμως του Σενεγαλέζου δεν προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, μόνο στους Ναπολιτάνους, αλλά και στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με το Sportitalia, η Τσέλσι ψάχνεται στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ της και ο 26χρονος φαντάζει ιδανικός να βρεθεί στο κέντρο της λονδρέζικης άμυνας από την επόμενη σεζόν. Από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ιταλικού συλλόγου ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο διεθνής σέντερ μπακ, ο οποίος είχε αγωνιστεί νωρίτερα σε Μετς και Γκενκ, έχει ανεβάσει... στροφές με την απόδοσή του να "τινάζεται" στα ύψη, με τους "μπλε" να τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους αμυντικούς παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Η διοίκηση του αγγλικού κλαμπ είναι έτοιμη να προσφέρει στη Νάπολι "γη και ύδωρ" το προσεχές καλοκαίρι, φτάνοντας τα 100 εκατ. ευρώ. Το μόνο που τους απασχολεί είναι πως το νέο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει ο παίκτης δεν θα συμπεριλαμβάνει κάποια ρήτρα, με τον Ιταλό πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να θέτει τη τιμή πώλησης πιο ψηλά, άμα φυσικά το επιθυμεί.

Την ίδια ώρα που οι μεταγραφικές "σειρήνες" σχεδιάζουν το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κουλιμπαλί, κάποιοι οπαδοί της Νάπολι τον κάνουν... μεταγραφή στο γυμναστήριο της πόλης τους. Με ποιον τρόπο; Αναπαριστώντας στον χώρο το γκολ που σημείωσε, με έναν πελάτη να πιάνει τη κεφαλιά και να τη στέλνει στα δίχτυα που ζωγράφισαν πάνω σε έναν τοίχο. Απ' αυτό και μόνο φαίνεται πως οι φίλοι των "παρτενοπέι" έχουν πλέον σαν... Θεό τον ποδοσφαιριστή τους και μία ενδεχόμενη πώληση θα μπορούσε να "καταστρέψει" τα όνειρά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK