Πυρά Μαραντόνα κατά Ιγκουαϊν

Ο Μαραντόνα δεν συγχώρησε στον Ιγκουαϊν την επιλογή του να μεταγραφεί στη Γιουβέντους από τη Νάπολι.

O Nτιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πήρε θέση για τη μετακίνηση του Γκονσάλο Ιγκουαίν στη Γιουβέντους, θέση που είναι αυτή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Σφόδρα επικριτική!

“Με πονάει που ο Γκονσάλο διάλεξε να πάει στη Γιουβέντους, έναν μεγάλο αντίπαλο της Νάπολι. Ο παίκτης έχει την ευθύνη αλλά αυτοί που έκαναν τις διαπραγματεύσεις είναι πιο ευτυχισμένοι” τόνισε ο Ντιεγκίτο ο οποίος λατρεύεται ακόμα ως θεός από τους οπαδούς της Νάπολι.

“Κανείς πλέον δεν σκέφτεται τον κόσμο” συνέχισε. “Και έχω κουραστεί να λέω ότι σήμερα είναι προτιμότερη μία καλή εταιρία από έναν καλό πρόεδρο. Κρίμα που η FIFA εξακολουθεί να κοιμάται”.

Ο Ιγκουαϊν μεταγράφηκε στη Γιουβέντους αφού η “Γηραιά Κυρία” κατέβαλλε στη Νάπολι 94εκ ευρώ, το σύνολο, δηλαδή, της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες. 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.