Το νέο "ταίρι" του Καρνέζη έφτασε στην Ιταλία!

Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης και διαπραγματεύσεων με ομάδες, η Νάπολι κατέληξε στον "εκλεκτό" του Κάρλο Αντσελότι για να πλαισιώσει τους Ορέστη Καρνέζη και Άλεξ Μέρετ κάτω από την εστία της.

Colombia goalkeeper David Ospina celebrates after his side's first goal during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Colombia goalkeeper David Ospina celebrates after his side's first goal during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Οτσόα ακουγόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν πάντα στις ψηλές θέσεις της μεταγραφικής λίστας, ο Μινιολέ ήταν μία δελεαστική επιλογή λόγω Λίβερπουλ, ωστόσο άλλος θα είναι τελικά εκείνος που θα αναλάβει να... ανεβάσει φέτος τον ανταγωνισμό στη θέση του κίπερ στην Νάπολι.

Τον ρόλο αυτό θα κληθεί να παίξει από εδώ και πέρα ο Νταβίντ Οσπίνα, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να έρχεται σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού έναντι 1.000.000 ευρώ (έχει οψιόν αγοράς) και τον 29χρονο Κολομβιανό κίπερ να βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Νάπολη.

Ο Οσπίνα, ο οποίος εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει, ήταν ουσιαστικά ο τρίτος κίπερ φέτος στην Άρσεναλ πίσω από τους Τσεχ και Λένο, ωστόσο την περασμένη σεζόν έπαιξε αρκετά παιχνίδια με τη φανέλα των Λονδρέζων.

Συνολικά 21 (5 στην Premier League, 10 στο Europa League, 5 στο League Cup και 1 στο FA Cup), ενώ στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Κολομβίας, παίζοντας 4 ματς με τους "καφετέρος" πριν αποκλειστούν στη φάση των "16" από την Αγγλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK