Βαριά καταγγελία Ντε Λαουρέντις για τη σχέση Ρόμα-Λίβερπουλ!

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις υποστήριξε πως προσέφερε 60.000.000€ για τον Άλισον Μπέκερ αλλά το deal δεν ολοκληρώθηκε επειδή η Ρόμα ανήκει ουσιαστικά στους ιδιοκτήτες της... Λίβερπουλ!

Napoli president Aurelio De Laurentiis arrives for the Italian Soccer Federation (FIGC) national elective assembly in Fiumicino, near Rome, Monday, Aug. 11, 2014. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Napoli president Aurelio De Laurentiis arrives for the Italian Soccer Federation (FIGC) national elective assembly in Fiumicino, near Rome, Monday, Aug. 11, 2014. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Serie A ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλησε να "βάλει φωτιά" στις σχέσεις του με την Ρόμα καθώς άφησε να εννοηθεί πως οι άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες της Ρόμα είναι στην πραγματικότητα και οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

"Πάντα είχα την αμφιβολία μέσα μου ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ είναι ο ίδιος που έχει στην κατοχή του και την Ρόμα. Ένα μικρό πουλάκι μου το είπε μερικά χρόνια πριν.

Εάν ισχύει αυτό και οι σύλλογοι διοικούνται από το ίδιο άτομο δεν θα μπορούσαν να παίζουν στο Champions League.

Εγώ προσέφερα 60.000.000 ευρώ για τον Άλισον Μπέκερ αλλά τότε συνειδητοποίησα πως ό,τι και αν έκανα εκείνος θα κατέληγε στην Λίβερπουλ", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων, συνδέοντας ουσιαστικά τον νυν πρόεδρο της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, με την Fenway Sports Group που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των "κόκκινων".

Liverpool's Mohamed Salah, right, kicks the ball during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, right, kicks the ball during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τα λόγια αυτά του Ντε Λαουρέντις προκάλεσαν αίσθηση (πολλοί ήταν εκείνοι που "θυμήθηκαν" το deal των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του Σαλάχ στο Άνφιλντ το καλοκαίρι του 2017), όμως δεν έμειναν για πολύ ασχολίαστα, με τον γενικό διευθυντή των Ρωμαίων, Μάουρο Μπαλντισόνι, να απαντάει δυναμικά στον πρόεδρο της Νάπολι.

"Ισχυρίζεται ο Ντε Λαουρέντις πως του το είπε ένα πουλάκι αλλά ειλικρινά δεν ξέρω ποιος το είπε. Νομίζω πως πρέπει να κάνει παρέα με μερικά άσχημα πουλιά.

Θα τον συμβουλεύαμε να ακούει τους όμορφους ήχους από τα νυχτοπούλια και όχι τα ηλίθια κελαηδίσματα. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις και στον Κάρλο Αντσελότι, έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην καρδιά των οπαδών της Ρόμα.

Ευχόμαστε στην Νάπολι το καλύτερο δυνατό για την αρχή της σεζόν, όπως κάνουμε για όλες τις ομάδες".

Λίγο αργότερα πάντως ήρθε και οργισμένη απάντηση στον Ντε Λαουρέντις από τον άμεσα θιγμένο από τα λεγόμενά του, με τον πρόεδρο των "τζαλορόσι" Τζέιμς Παλότα, να δηλώνει: "Τι νομίζετε πως καπνίζει εκεί στην Νάπολη ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις; Εάν βρει ξανά αυτό το πουλάκι, θα ανακαλύψει πως διοικούμε επίσης την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK