Ομάδα-έκπληξη πάει για το "μπαμ" με Μπαλοτέλι!

Η Ρόμα όχι μόνο ενδιαφέρθηκε αλλά του έκανε και... κόρτε μέσω του προπονητή της, όμως άλλη είναι η ομάδα στην οποία προσπαθεί να "σπρώξει" τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Ραϊόλα!

AC Milan's Mario Balotelli looks on prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mario Balotelli looks on prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το καλοκαίρι του 2016 βρέθηκε στο ναδίρ στα 25 του χρόνια και όλοι τον αποκαλούσαν "καμένο χαρτί", έχοντας χάσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν για να κάνει μία σπουδαία καριέρα.

Ευτυχώς για αυτόν ήρθε η σανίδα σωτηρίας μέσω της πρότασης της Νις, εκείνος την άρπαξε και δεν την άφησε από τα χέρια του πραγματοποιώντας δύο αρκετά καλές σεζόν με την ομάδα του γαλλικού Νότου και πλέον δείχνει έτοιμος, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά ακούστηκε έντονα ως ενδιαφερόμενη (υπήρχαν μάλιστα και σχόλια εγκωμιαστικά για τον "Super Mario" από τον Ντι Φραντσέσκο) όμως κρατάει τους Τζέκο και Σικ και έτσι ο παίκτης ψάχνει άλλη λύση, με τον Μίνο Ραϊόλα να την έχει βρει ήδη.

Nice's Mario Balotelli, 2nd right, celebrates with teammates after he scored during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Nice's Mario Balotelli, 2nd right, celebrates with teammates after he scored during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα η "Corriere della Sera", ο δαιμόνιος Ιταλός μάνατζερ κινεί τα νήματα ώστε να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στην Πάρμα, που εδώ και λίγες ημέρες είναι η μοναδική στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου που κατάφερε να πάρει τρεις διαδοχικές ανόδους και να εκτοξευτεί από την τέταρτη κατηγορία στην Serie A.

Ο ιστορικός σύλλογος αναζητεί έναν παίκτη-κράχτη για να "ζεστάνει" τον κόσμο της στην πρώτη σεζόν της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία μετά από τη "δύσκολη" τριετία, και όλα δείχνουν πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να έρθει η συμφωνία.

Το ετήσιο κασέ του Μπαλοτέλι στη Νις ήταν 3.700.000 ευρώ και αυτό σημαίνει πως οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Πάρμα θα χρειαστεί να κάνουν μία πρόταση που θα αποφέρει στον παίκτη τουλάχιστον 4.000.000 ευρώ το χρόνο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως υπάρχει από πλευράς "παρμέντσι" όλη η καλή διάθεση να έρθουν σε συμφωνία με τον Ραϊόλα για τον πελάτη του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK