O Κριστιάνο έντυσε ΌΛΗ την οικογένεια στα ασπρόμαυρα!

Αφού φόρεσε πρώτα εκείνος τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την τρομερή έμπνευση να ντύσει τη σύντροφό του και τα παιδιά του στα χρώματα της "βέκια σινιόρα" για μία συλλεκτική PHOTO!

Cristiano Ronaldo arrives at Villar Perosa, northern Italy, Sunday, Aug.12, 2018, to take part in a friendly match between the Juventus A and B teams. (AP Photo/Antonio Calanni)
Cristiano Ronaldo arrives at Villar Perosa, northern Italy, Sunday, Aug.12, 2018, to take part in a friendly match between the Juventus A and B teams. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Εννέα ολόκληρα χρόνια προσέφερε τα πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης όμως από τον Ιούλιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει στην Γιουβέντους και κάθε ημέρα που περνάει, ολοένα και περισσότερο "δένεται" με την οικογένεια των Τορινέζων.

Το τελευταίο δείγμα της ιδιαίτερης σχέσης που αρχίζει να αναπτύσσει με την "βέκια σινιόρα" φάνηκε το βράδυ της Τρίτης (21/8), με τον 33χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να "τρελαίνει" τους αμέτρητους followers που έχει στους λογαριασμούς του στα social media μέσω μίας... φωτογραφίας.

Μίας φωτογραφίας που είναι έγχρωμη αλλά ταυτόχρονα και... ασπρόμαυρη, μιας που ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκες αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους, ποζάρουν χαμογελαστοί φορώντας τη φανέλα της "βέκια σινιόρα".

Τα παιδιά φορούν την κλασική πρώτη εμφάνιση (ασπρόμαυρη ριγωτή) ενώ ο "CR7" και το έτερόν του ήμισυ φορούν την τρίτη κατά σειρά εμφάνιση της Γιουβέντους, με την οποία αγωνίστηκε μάλιστα στην πρεμιέρα της Serie A , απέναντι στην Κιέβο Βερόνα.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά για να "κερδίσει" πάνω από 1.000.000 like η συγκεκριμένη φωτογραφία ( "Η ασπρόμαυρη οικογένεια", ήταν το σχόλιο του CR7 στη φωτογραφία) ενώ ξεπέρασε τα 4.000.000 like μέσα στις πρώτες δύο ώρες από τη δημοσίευσής της!

News 24/7

24MEDIA NETWORK