Ο Ρονάλντο παίρνει τα... τριπλά από οποιονδήποτε άλλον στην Ιταλία

Το μηνιάτικο του Κριστιάνο δεν το 'χει άλλος φανταστεί κανένας! Χαώδης η διαφορά από τον Ιγκουαΐν που είναι ο δεύτερος της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων.

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Απορούσες για πόσα ακριβώς υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους; Μάθε ότι τα δηλωμένα στην εφορία (τουλάχιστον) είναι 31 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αν κάνεις τη διαίρεση, θα βρεις εύκολα το πηλίκο. Ότι λαμβάνει δηλαδή 2.6 εκατομμύρια για κάθε μήνα που δουλεύει στο Τορίνο, 85 χιλιάρικα για κάθε μία ημέρα ιδρώτα και 3.5 για κάθε ώρα!

Ένα ποσό που δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε άλλο αμείβεται ποδοσφαιριστής στο ιταλικό πρωτάθλημα. Να φανταστείς ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Μίλαν (δανεικός από τη Γιουβέντους), με τρεις φορές χαμηλότερες απολαβές από του Πορτογάλου, μια και το συμβόλαιό του προβλέπει 9.5 εκατομμύρια για κάθε χρόνο.

Πιο κάτω θα συναντήσεις τον Πάουλο Ντιμπάλα των 7 εκατομμυρίων και κατόπιν τους Πιάνιτς των 6.5, Ντούγκλας Κόστα και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα των 6, ενώ την πρώτη 10άδα κλείνουν οι Μπονούτσι με 5.5, Τζαν με 5, Ινσίνιε με 4.6 και Ικάρντι - Τζέκο με 4.5!

Απ' όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς τα πόσα ξοδεύει σε συμβόλαια η "βέκια σινιόρα".

Τις... απόρρητες οικονομικές πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα η "Gazzetta dello Sport" με αναλυτικό αφιέρωμά της στο φύλλο της Τρίτης.

Ο Ρονάλντο παίρνει τα... τριπλά από οποιονδήποτε άλλον στην Ιταλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK