Οι Ιταλοί το βρήκαν: Διάδοχος του Ματέο Ρέντσι ο... Μαλεζάνι!

Ο Ματέο Ρέντσι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας και στα social media στη γειτονική χώρα βρήκαν τον αντικαταστάτη του: τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Αλμπέρτο Μαλεζάνι για... Primo Ministro! "Χαμός" επικράτησε στη γειτονική χώρα μετά την παραίτηση του Ματέο Ρέντσι από την πρωθυπουργία (όταν ο κόσμος ψήφισισε "όχι" στην πλειοψηφία του στην πρόταση για αναθεώρηση του συντάγματος) και μεταξύ άλλων αρκετοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να προτείνουν ονόματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ως υποψήφιους διαδόχους του Ρέντσι.

 

Ποιός ήταν εκείνος που πέτυχε, ανέλπιστα, να δει το όνομά του να φιγουράρει στα social media, με ένα μεγάλο κύμα προτάσεων υπέρ του; Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, με τον Ιταλό έμπειρο προπονητή να "εξαργυρώνει" με αυτό τον τρόπο την δημοφιλία που έχει στην πατρίδα του.

 

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TWEETS ΥΠΕΡ ΜΑΛΕΖΑΝΙ:

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!