Ο Βούκοβιτς αφήνει τον "παράδεισο" του Ολυμπιακού για την... "κόλαση" στην Βερόνα!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι μία ανάσα από το να αφήσει τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, όμως στην Βερόνα μόνο ωραίες καταστάσεις δεν συναντάει...

Στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και μόνο έξι μήνες έμεινε στον Πειραιά όμως μην νομίζετε πως στη νέα ομάδα του ο Γιάγκος Βούκοβιτς θα τα βρει όλα ρόδινα.

Τουναντίον, την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ φέρνουν τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελλάς Βερόνα, οι "τζαλομπλού" διέρχονται σοβαρή αγωνιστική κρίση και αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν την επαφή τους με την γραμμή της σωτηρίας.

Η πιο τρανή απόδειξη ήρθε την Κυριακή (21/1), με την ομάδα της Βερόνας να χάνει 3-0 στο "Μπεντεγκόντι" από την Κροτόνε (απέχει πλέον πέντε πόντους από τη γραμμή της σωτηρίας) και να στήνονται λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο.

Γύρω στους 300 οπαδούς συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο για να φωνάξουν συνθήματα κατά τη διοίκησης Σέπι αλλά και του προπονητή και των παικτών, με τον τεχνικό Φάμπιο Πέκια να αντιμετωπίζει πλέον κατάματα τον κίνδυνο της απομάκρυνσης από τον πάγκο.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για τον Γιάγκος Βούκοβιτς σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με την Ελλάς Βερόνα, με τον Σέρβο να αφήνει μία ομαδα που κάνει πρωταθλητισμό και διεκδικεί συμμετοχή στο Champions League για μία ομάδα που παλεύει να μην μπει στο τρένο για τη... Serie B.