Ομάδα-θρύλος πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γιόβετιτς!

Ο Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται στο στόχαστρο του Αντρέα Στραματσόνι αλλά πλέον ο Παναθηναϊκός έχει έναν ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ανταγωνιστή για τον Μαυροβούνιο άσο!

Ομάδα-θρύλος πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γιόβετιτς!

Πριν από ακριβώς μία εβδομάδα διέρρευσε πως ο Παναθηναϊκός έχει βολισκοπήσει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Στέφαν Γιόβετιτς και τον Φελίπε Μέλο, που δεν υπολογίζονται από την Ίντερ, όμως η περίπτωση του Μαυροβούνιο άσου τείνει να γίνει ανέφικτη για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Και αυτό γιατί πέρα από τις Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Μαυροβούνιο επιθετικό, στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι έτοιμη να μπει και ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ στον πλανήτη: η Μίλαν!

Ομάδα-θρύλος πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γιόβετιτς!

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", ο τεχνικός της Μίλαν, Βιτσέντσο Μοντέλα, δείπνησε πριν λίγα βραδιά με τον άσο της Ίντερ και ο λόγος που οι δύο άνδρες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο είχε να κάνει με το ότι ο "Γιο-Γιο" αποτελεί την τελευταία σκέψη του Μοντέλα για ενίσχυση της γραμμής κρούσης των "ροσονέρι".

Ο "Αεροπλανίνο" είχε εξαιρετική συνεργασία μαζί του όταν συνυπήρχαν στην Φιορεντίνα και έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και σύμφωνα με την εφημερίδα, σε περίπτωση που ο Γιόβετιτς δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της Ίντερ (Στέφανο Πιόλι) τότε η Μίλαν θα κινηθεί για την απόκτησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ομάδα-θρύλος πάει για "κόλπο γκρόσο" με Γιόβετιτς!

Σε μία τέτοια περίπτωση μάλιστα το πιθανότερο είναι ο Μαυροβούνιος άσος να πει το "ναι" τόσο γιατί θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν προπονητή με τον οποίο "έκανε παπάδες" στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα αλλά και για να "δώσει απαντήσεις" στους προπονητές της Ίντερ που δεν πίστεψαν και τόσο σε αυτόν...

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Γιόβετιτς και Μέλο!
Με αυτόν τον παίκτη ανταλλάσει τον Γιόβετιτς η Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK