Η τρομερή τηλεοπτική έκκληση του Μπουφόν στον Κασάνο!

Ο υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού, Αντόνιο Κασάνο, σκέφτεται ακόμα και να βάλει τέλος στην καριέρα του, κάτι που δεν θέλει ο... Μπουφόν Δείτε το διάλογό τους σε τηλεοπτικό σόου!

Η τρομερή τηλεοπτική έκκληση του Μπουφόν στον Κασάνο!

Τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Παναθηναϊκό να είναι η μία μεταξύ των δύο ομάδων (η άλλη η Σαν Λορέντσο) που έκανε πρόταση στον Αντόνιο Κασάνο, με τον 34χρονο άσο, ο οποίος έχει να παίξει από το φινάλε της περασμένης σεζόν, να εξετάζει πάντως ακόμα και το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η επιλογή όμως αυτή δεν είναι "αποδεκτή" από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας και μύθο του ιταλικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Τζανλουίτζι Μπουφόν, με τον κίπερ της Γιουβέντους να παρεμβάνει live κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "Tiki Taka" και να ζητάει από τον "Φανταντόνιο" να συνεχίσει.

"Δεν πρέπει να σταματήσεις, κάνε μας να διασκεδάσουμε για 1,5 χρόνο ακόμα. Κάνε μας ένα τελευταίο δώρο, παίξε σε υψηλό επίπεδο για άλλον 1,5 χρόνο", ήταν το μήνυμά του για τον άσο από το Μπάρι, με τον Κασάνο να ανταποδίδει τη φιλοφρόνηση λέγοντας στον Μπουφόν: "Εσύ θα έπρεπε τότε να παίζεις μέχρι τα 50 σου...".

Φυσικά η απάντηση του πορτιέρε της Γιουβέντους ήταν άμεση μέσω της εξής ατάκας: "Το σημαντικό είναι να μην γίνουμε γελοίοι...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Ιταλοί στέλνουν τον... άνεργο Κασάνο στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK