Παράνοια: Οπαδοί της Ίντερ έξω από το σπίτι του Ικάρντι!

Η κόντρα του Ικάρντι με τους οργανωμένους της Ίντερ δεν τελείωσε, με 40 εξ αυτών να κρεμούν απειλητικό πανό έξω από το σπίτι που ζει μαζί με την οικογένειά του. Διαβάστε όλο το story.

Παράνοια: Οπαδοί της Ίντερ έξω από το σπίτι του Ικάρντι!

"Πόλεμος" δίχως τέλος. Μετά την μακροσκελή ανακοίνωση εις βάρος του Μάουρο Ικάρντι μέσω της οποίας τον χαρακτήριζαν (μεταξύ άλλων) κλόουν και ζητούσαν να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το πανό με στόχο τον Αργεντινό στο "Meazza" στο ματς με την Κάλιαρι, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ μετέφεραν την "βεντέτα" και έξω από το σπίτι του!

Παράνοια: Οπαδοί της Ίντερ έξω από το σπίτι του Ικάρντι!

Λίγο μετά το τέλος του ματς (νίκη με 2-1 για την Κάλιαρι), περίπου 30 από αυτούς έφτασαν έξω από το διαμέρισμά που μένει μαζί με τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα και τα παιδιά τους και κρέμασαν απέναντι ένα πανό που έγραφε: "Εμείς εδώ είμαστε, όταν φτάσουν οι Αργεντίνοι φίλοι σου θα μας ειδοποιήσεις ή θα το κάνεις στα κρυφά".

Ουσιαστικά το συγκεκριμένο μήνυμα είναι "απάντηση" σε συγκεκριμένη αναφορά του Ικάρντι στην αυτοβιογραφία του όπου είχε προκαλέσει τους ultras λέγοντας: "Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω έναν-έναν. Ίσως δεν ξέρουν πως έχω μεγαλώσει σε μία από τις γειτονιές της Λατινικής Αμερικής με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα και με ανθρώπους να σκοτώνονται στους δρόμους. Πόσοι είναι, 50, 100, 200; Καταγράψτε το μήνυμά μου και ακούστε: φέρνω 100 εγκληματίες από την Αργεντινής που σε σκοτώνουν επί τόπου και μετά βλέπουμε".

Παράνοια: Οπαδοί της Ίντερ έξω από το σπίτι του Ικάρντι!

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία του Μάσιμο Μπραμπάτι (πρώην παίκτης, μάνατζερ και νυν τηλεσχολιαστής) που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον Ικάρντι "γύρω στα 40 άτομα επιτέθηκαν στο αμάξι του Ικάρντι. Τότε βγήκε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας με ένα πιστόλι στο χέρι και ο Ικάρντι ζήτησε να φύγει το πανό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!
"Κηδεία" για Ίντερ με αυτογκόλ του... Χαντάνοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK