Απάτησε, παρανομεί και πληρώνει τον Μάξι Λόπες η Νάρα!

Η πρώην σύντροφος του Μάξι Λόπες και νυν σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα που αποτελεί την "πέτρα του σκανδάλου" στην κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών, καλείται να πληρώσει 140.000 ευρώ στον επιθετικό της Τορίνο για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Η άρνηση του Μάξι Λόπες να δώσει γι' ακόμη μία φορά το χέρι του στον Μάουρο Ικάρντι, επανέφερε στον... αφρό την κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών για τα μάτια της Γουάντα Νάρα. Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι η "πέτρα του σκανδάλου", αφού διατηρούσε σχέση με τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Λόπες.

Μάλιστα, κατά καιρούς η 29χρονη καλλονή έχει αναφερθεί στον άσο της Τορίνο με απαξιωτικά σχόλια. Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη επιλογή θα της... κοστίσει ακριβά, αφού σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, το Δικαστήριο της χώρας αποφάσισε να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ στην Νάρα επειδή παραβίασε τρεις φορές τα ασφαλιστικά μέτρα που επιβλήθηκαν το 2013, όταν και χώρισε με τον Λόπες.

Η Νάρα έχει προθεσμία πέντε ημερών να καταβάλλει τα χρήματα στον Μάξι Λόπες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει με φυλάκιση! Στο 29χρονο μοντέλο έχει απαγορευτεί να μιλάει δημόσια για τον χωρισμό της με τον Λόπες, τη σχέση της με τον Ικάρντι, καθώς και για τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα. Για κάθε αναφορά στα τρία παραπάνω γεγονότα τιμωρείται με 43.000 ευρώ πρόστιμο.

Δείτε σε PHOTOS την "πέτρα του σκανδάλου":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μάξι Λόπες τα... έδειξε στον Ικάρντι!

Αυτή είναι η "πέτρα του σκανδάλου" στην κόντρα Μάξι Λόπες-Ικάρντι

Ο γιος του Μάξι Λόπες πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ικάρντι