Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον απολυμένο Ντε Μπουρ!

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ άντεξε μόλις 85 ημέρες στον πάγκο της Ίντερ και γνωστή αεροπορική εταιρία βρήκε την ευκαιρία να "τρολάρει" τον Ολλανδό για να... διαφημίσει πτήση της!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον απολυμένο Ντε Μπουρ!

9 Αυγούστου 2016-1 Νοεμβρίου 2016. Ούτε καν τρεις μήνες δεν μπόρεσε να κλείσει στην Ίντερ ο Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος πήρε τη θέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν αλλά απέτυχε να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και πλέον αποτελεί παρελθόν από τους "νερατζούρι".

Το εντυπωσιακό με την περίπτωσή του (είχαν προαναγγείλει το "διαζύγιο" τα ιταλικά ΜΜΕ με τα σημερινά τους δημοσιεύματα) είναι πως λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από τους Μιλανέζους έγινε στόχος τρολαρίσματος από την Ryanair η οποία τον "χρησιμοποίησε" για να διαφημίστεί η ίδια!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον απολυμένο Ντε Μπουρ!

"Ώρα να επιστρέψεις στην Ολλανδία. Πτήση από Μιλάνο και Μπέργκαμο για Αϊντχόφεν με μόνο 12,74 ευρώ", αναφέρει το χαρακτηριστικό tweet της αεροπορικής εταιρίας, το οποίο συνοδέυεται από ένα φωτομοντάζ, με τον Ντε Μπουρ πάνω σε αεροπλάνο της εταιρίας που "πετάει" πάνω από το "Meazza" και το μήνυμα "Ώρα να πεις αντίο".

Φυσικά, ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ δεν είναι ο πρώτος (και σίγουρα δεν θα είναι και ο τελευταίος) που μπήκε στο στόχαστρο της Ryanair, μιας που στους προηγούμενους μήνες είχαν κάνει το ίδιο και με τους Γκάρι Νέβιλ και Μαρσέλο Μπιέλσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK