Διώχνει Νίνη η Πάρμα

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μέσος ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Πάρμα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και πως θα αποχωρήσει είτε ως δανεικός είτε ως μεταγραφή.

Διώχνει Νίνη η Πάρμα

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους "παρμέντσι" και οι άσχημες σχέσεις με τον προπονητή, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, βάζουν πρόωρο τέλος στην καριέρα του στο "Ένιο Ταρντίνι".

Ο Έλληνας άσος ενημερώθηκε μαζί με τους Στέφανο Οκάκα Τσούκα και Τζιανλούκα Μουσάτσι πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού τη νέα σεζόν και πως θα πρέπει να αποχωρήσουν, όπως θα πράξει και ο Φαμπιάνο Σαντακρότσε, ο οποίος διαθέτει προτάσεις από ομάδες της Serie A και από την Πάντοβα της Serie B.

Ο Νίνης, από την πλευρά του, έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter μία φράση που προκάλεσε απορίες στον κόσμο της Πάρμα. Το "what goes around, comes around" οδήγησε αρκετούς φίλους του συλλόγου να τον ρωτήσουν εάν θα αποχωρήσει και να τον στηρίξουν, τονίζοντας ότι αξίζει το καλύτερο.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το μέλλον του. Τελευταία φημολογία από τον Τύπο ήθελε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να ετοιμάζει πρόταση ύψους 5.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Νίνης στο Contra.gr: "Πόσο μας "φτιάχνει" η Εθνική..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK