Ποιος Ιμπραχίμοβιτς; Η Ζενίτ φουλάρει για Μανωλά!

Το σενάριο που θέλει την Ζενίτ να κάνει το "μπαμ" με τον Ιμπραχίμοβιτς εξασθενεί αλλά την ίδια ώρα φουντώνει εκείνο που την θέλει να πολιορκεί την Ρόμα για να πάρει τον Κώστα Μανωλά!

Lazio's Miroslav Klose, left, and Roma's Kostas Manolas, center, eye the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Roma at Rome's Olympic Stadium, Monday, May 25, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Miroslav Klose, left, and Roma's Kostas Manolas, center, eye the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Roma at Rome's Olympic Stadium, Monday, May 25, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ένα προ ημερών ποστάρισμα από τους λογαριασμούς της Ζενίτ στα social media είχε ταράξει τα μεταγραφικά ύδατα αφού παρουσίαζε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στα χρώματα της ομάδας (η φωτογραφία βέβαια αυτή αποσύρθηκε λίγα λετά αφότου είχε ανεβεί), όμως όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί το deal.

Αυτό μάλιστα το παραδέχτηκε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος κατά την παρουσίασή του ως νέος τεχνικός της Ζενίτ ρωτήθηκε για τον "Ίμπρα" χαρακτήρισε απίθανο το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την ώρα πάντως που ο Σουηδός απομακρύνεται, ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο "Μάντσιο" κινείται για να ενισχύσει τη νέα του ομάδα με παίκτες από την ιταλική αγορά που ξέρει καλά και συγκεκριμένα από την Ρόμα.

Οι δύο παίκτες που φαίνεται να ενδιαφέρουν τον Μαντσίνι είναι οι Κώστας Μανωλάς και Λεάντρο Παρέδες, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είαι έτοιμη να καταθέσει 50.000.000 ευρώ στους Ρωμαίους για να "πάρει πακέτο" τους δύο ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK