Προπονητής είχε τραβήξει όπλο στ' αποδυτήρια: μια τρελή ιστορία από την Παλέρμο

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν φαίνεται πως είχε ανακαλύψει έναν παράδοξο, ολίγο τι παράνομο, τρόπο για να "μπριζώσει" τους ποδοσφαιριστές του πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Προπονητής είχε τραβήξει όπλο στ' αποδυτήρια: μια τρελή ιστορία από την Παλέρμο
AP PHOTO/FRANCESCO SPERANZA

Στη Σικελία του "Νονού", ο προπονητής της Παλέρμο μπορεί να κουβαλάει περίστροφο, να το φέρει στ' αποδυτήρια και να σημαδέψει τους ποδοσφαιριστές του!

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, Ιταλός προπονητής με θητεία σε πολλές ομάδες, δεν βρήκε άλλον τρόπο για να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της Παλέρμο πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα - ρεβάνς με τη Γουέστ Χαμ και αποφάσισε να γίνει... αρχιμαφιόζος.

Ο Βραζιλιάνος Αμάουρι, τότε στράικερ των "ροζανέρι", έφερε στον αφρό όλες τις λεπτομέρειες.

Διηγήθηκε χαρακτηριστικά: " Ποτέ δεν θα ξεχάσω τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στην προπόνηση. Προετοιμαζόμασταν για το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου UEFA με τη Γουέστ Χαμ και ο Γκουιντολίν ήρθε στ' αποδυτήρια με μια μεγάλη τσάντα. Κατόπιν έβγαλε έξω ένα περίστροφο και σημάδεψε όλους μας εξηγώντας ότι 'τούς έχουμε πληγώσει, ας τους αποτελειώσουμε'. Θυμάμαι πως μαζί με τον Σιμπλίσιο κρατηθήκαμε για να μην γελάσουμε. Είναι μια ξεχωριστή ανάμνηση που έχω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK