Ανανεώνει γι' ακόμα ένα χρόνο ο Τότι

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Φραντσέσκο Τότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες τη Ρόμα για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017!

Roma's Francesco Totti jubilates after scoring the goal (2-2) during the Italian Serie A soccer match AS Roma vs Torino FC at Olimpico stadium in Rome, Italy, 20 April 2016.
ANSA/ALESSANDRO DI MEO
Roma's Francesco Totti jubilates after scoring the goal (2-2) during the Italian Serie A soccer match AS Roma vs Torino FC at Olimpico stadium in Rome, Italy, 20 April 2016. ANSA/ALESSANDRO DI MEO ANSA

Μπορεί να διανύει το 40ό έτος της ηλικίας του, αλλά, όπως απέδειξε το τελευταίο διάστημα με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τη Ρόμα.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει σημερινό (07/05) δημοσίευμα της " Corriere dello Sport" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των "τζιαλορόσι" για την ανανέωση του συμβολαίου του γι' ακόμα ένα χρόνο.

Την απόφαση να αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2017 επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι με δηλώσεις του το απόγευμα της Πέμπτης (05/05). Οι συζητήσεις βρίσκονται στη φάση των υπογραφών, με τις διαπραγματεύσεις να χειρίζονται ο general manager των "τζιαλορόσι", Μάουρο Μπαλντισόνι με τον ατζέντη του "Capitano", Αντόλφο Λεονάρντι.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρωμαίοι έχουν αποκαλύψει ήδη την πρόθεσή τους να αποσύρουν τη φανέλα του εμβληματικού αρχηγού, ύστερα από την ολοκλήρωση της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK