Για τη Ρόμα δεν υπάρχει Μάλκομ. Ούτε καν στην Μπαρτσελόνα...

Οι άνθρωποι της Ρόμα παίζουν την έννοια της διαδραστικότητας στα δάχτυλα. Δείτε πως θέλησαν να πικάρουν τον Βραζιλιάνο για την επιλογή του να "αδειάσει" την τελευταία στιγμή τους "τζαλορόσι" προκειμένου να παίξει στην Μπαρτσελόνα. (PHOTO)

Για τη Ρόμα δεν υπάρχει Μάλκομ. Ούτε καν στην Μπαρτσελόνα...
ΑΡ

Ο τρόπος με τον οποίο η μεταγραφή του Μάλκομ οδηγήθηκε σε "ναυάγιο" φαίνεται πως έχει ενοχλήσει πολύ τους ανθρώπους της Ρόμα.

Το στόρι γνωστό: οι "τζαλορόσι" είχαν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Μπορντό, η οποία είχε ανακοινώσει το deal. Το... plot twist έγινε λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές, αφού η Μπαρτσελόνα κινήθηκε αστραπιαία κάτω απ΄την "μύτη" των Ιταλών και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε τον 21χρονο άσο κάτοικο Βαρκελώνης.

Στη Ρόμα ακόμα δεν μπορούν ακόμη να "χωνέψουν" τη... χυλόπιτα του Μάλκομ και γι' αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν το αίμα τους πίσω.

"Βούτυρο στο ψωμί", δηλαδή, των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα social media της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο τους να δείξουν ότι έχουν... διαγράψει τον νεαρό Βραζιλιάνο απ' τον χάρτη. Πως για εκείνους δεν υπάρχει πια.

Λίγο πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο λογαριασμό της Ρόμα ανέβηκε η αντίπαλη 11αδα. Αν προσέξετε καλά θα παρατηρήσετε ότι το όνομα του νεαρού επιθετικού λείπει. Λες και η Μπαρτσελόνα θα παρατασσόταν με... 10άδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Για τη Ρόμα δεν υπάρχει Μάλκομ. Ούτε καν στην Μπαρτσελόνα...

Πώς... απάντησε ο Μάλκομ; Με γκολ στο 4-2 των Ρωμαίων!

News 24/7

24MEDIA NETWORK