"Απάντησε" στην 5άρα με... τεσσάρα η Ρόμα!

Λίγες ημέρες μετά τον εφιάλτη του "Άνφιλντ" η Ρόμα αντέδρασε με το 4-1 επί της Κιέβο, με τον Κώστα Μανωλά να παίρνει ανάσα για... 60' ενόψει της ρεβάνς με την Λίβερπουλ (VIDEOS).

"Απάντησε" στην 5άρα με... τεσσάρα η Ρόμα!

Σε λίγες ημέρες θα προσπαθήσει να ανατρέψει το βαρύ 5-2 με το οποίο έχασε στο Άνφιλντ για να προκριθεί στον τελικό του Champions League, όμως η Ρόμα δεν ξεχνάει πως οφείλει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Serie A (για να παίξει και του χρόνου στην κορυφαία διοργάνωση) και το έδειξε και το Σάββατο...

Απέναντι στην Κιέβο Βερόνα οι πρωτευουσιάνοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν 2-0 (Σικ και Τζέκο οι σκόρερ), ενώ στο δεύτερο κατάφεραν να αντέξει το γεγονός πως έμειναν με 10 παίκτες από το 56' (αποβολή Ζουάν Ζεζούς), με τον Άλισον να αποκρούει το πέναλτι του Ινγκλέζε στο 59' και τους Ελ Σααραουί και Τζέκο να "καθαρίζουν" το ματς με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (65'-67') και να οδηγούν την ομάδα τους σε ένα άνετο 4-1.

Σημειώνεται πως εκτός αρχικής ενδεκάδας έμειναν οι βασικοί Μανωλάς και Φλορέντσι, με τους Ντι Φραντσέσκο να τους δίνει κάποιες ανάσες ενόψει της δεύτερης μάχης με την Λίβερπουλ, με τον Έλληνα διεθνή άσο να μπαίνει αλλαγή στο 60' παίρνοντας τη θέση του Σικ.

ΡΟΜΑ - ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ 4-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK