Αποθέωση του France Football για τον Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί top μεταγραφικό στόχο για κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το France Football ασχολείται εκτενώς με την περίπτωσή του.

Αποθέωση του France Football για τον Μανωλά

Το γαλλικό περιοδικό France Football παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό του, τον Κώστα Μαωλά, με αφορμή το γεγονός ότι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Αποθέωση του France Football για τον Μανωλά

"Είναι άψογος αμυντικός, ένας από τους καλύτερους στη Serie A αυτή τη στιγμή και έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν... πύργο για κάθε άμυνα. Οι ικανότητές του, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν", αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

Ακόμη τονίζεται πως: "Αν η Ρόμα χρωστάει πολλά σε κάποιον για την προσπάθεια που κάνει και για την 3η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο Κώστας Μανωλάς. Με αποτελεσματικότητα στην άμυνα που τον θέτουν πλέον σε σύγκριση με παίκτες όπως οι Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουλιμπαλί και Μιράντα, ο Έλληνας έχει πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχημένων παρεμβάσεων σε εναέριες μονομαχίες, αλλά και με τη μπάλα χαμηλά. Η φετινή σεζόν, έχει αποδείξει πως δεν ήταν θέμα τύχης του πρωτάρη η καλή εντύπωση που δημιούργησε. Μοναδικό αρνητικό, το γεγονός πως παρασύρεται από τον εκνευρισμό του αρκετές φορές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόβλημα και με Μανωλά ο Σπαλέτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK