Εφερε παίκτες σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και εξαπέλυσε πυρ κατά της Ρόμα!

Η εταιρία "Elenko" έχει γίνει ιδιαιτέρως γνωστή στην Ελλάδα λόγω των μεταγραφών που ντίλαρε πρόσφατα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η μεγαλύτερη μπίζνα του συγκεκριμένου γραφείου έφερε σε ρήξη δύο ευρωπαϊκούς "κολοσσούς" την Ρόμα και την Μπάρτσα για τα... μάτια του Μάλκομ. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Εφερε παίκτες σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και εξαπέλυσε πυρ κατά της Ρόμα!

Στη Ρόμα ο Μόντσι είχε ανοίξει τις αγκάλες του και περίμενε τον Βραζιλιάνο Μάλκομ να έρθει και να υπογράψει στην ομάδα...

Πράγματι, ο πολυμήχανος Αθλητικός Διευθυντής είδε τον νεαρό εξτρέμ να βάζει την τζίφρα του σε συμβόλαιο, αλλά όχι σε αυτό που του προσέφερε εκείνος. Ο ποδοσφαιριστής σε χρόνο dt έγινε παίκτης της Μπαρτσελόνα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Ιταλούς.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα η Ρόμα ήθελε να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα το θέμα "έκατσε" κι ακολούθησε ο καθένας το δρόμο του. Μέχρι την Παρασκευή (10/8), όμως, αφού ο εκπρόσωπος του "Mr. 41.000.000 ευρώ", Λέο Κορνατσίνι βγήκε και τα... έχωσε κανονικότατα στους Ρωμαίους.

Ο Κορνατσίνι, ατζέντης που εργάζεται για την "Elenko" και ενεπλάκη σε ελληνικές μεταγραφές μίλησε σε ιταλικό Μέσο, ξεκαθαρίζοντας πως το σκηνικό με τον Μάλκομ στήθηκε για να εκδικηθεί το γραφείο την Ρόμα! Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κορνατσίνι "δούλεψε" για τον ΠΑΟΚ τον Ζαμπά και για την ΑΕΚ τους Άλεφ και Πέδρο Βίτορ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Βραζιλιάνο agent, η Ρόμα 10 ημέρες πριν ο Μάλκομ υπογράψει μαζί τους προσπάθησε να πάρει ποδοσφαιριστή της "Elenko" μέσω ενός άλλου μάνατζερ και τα κατάφερε (τόνισε ότι με τον άλλο μάνατζερ δεν υπάρχει καμία διαφωνία). Πρόκειται για τον πρώην κίπερ της Παλμέιρας, Ντανιέλ Φουτσάτο.

" Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι... Η Ρόμα μας συμπεριφέρθηκε άσχημα και εμείς απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Με κίνητρο αυτό που συνέβη με τον Φουτσάτο, συμφωνήσαμε με τον Μάλκομ ότι το καλύτερο για εκείνον δεν ήταν η Ρώμη, αλλά η Μπαρτσελόνα. Βέβαια, και για την υπόθεση του Μάλκομ οι Ιταλοί προσπάθησαν πάλι να βάλουν άλλους μεσάζοντες..." ήταν τα λόγια του Κορνατσίνι στο "tuttomercatoweb.com".

News 24/7

24MEDIA NETWORK