Έκπληξη από τον... ουρανό με μήνυμα για τον Τότι!

Οι οπαδοί της Ρόμα τίμησαν τον Φραντσέσκο Τότι γεμίζοντας ασφυκτικά το "Olimpico" για το τελευταίο του ματς, όμως "όλα τα λεφτά" ήταν το μήνυμα για τον καπιτάνο μέσω αεροπλάνου. Δείτε PHOTOS.

O Φραντσέσκο Τότι γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους οπαδούς της Ρόμα που γέμισαν κάθε καρεκλάκι στο "Olimpico" για να τον αποχαιρετήσουν μετά από 25 χρόνια λαμπρής καριέρας στην αγαπημένη του ομάδα όμως δεν ήταν μόνο ο κόσμος εντός γηπέδου που φρόντισε να τον συγκινήσει.

 

Αυτό έγινε και με τη βοήθεια ενός... αεροπλάνου, το οποίο κατά την προθέρμανση της Ρόμα και της Τζένοα πέταξε πάνω από το στάδιο έχοντας το εξής μήνυμα: "Ευχαριστούμε καπιτάνο".

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!